Zimný wellness a relax v čarovnej atmosfére Historických Hotelov Slovenska

Title image
Objavte zimu v novom svetle s Historickými Hotelmi Slovenska

Zima je obdobím, kedy každý z nás túži po troche tepla a pokoja. V tomto období sú stále dni kratšie a noci dlhšie, príroda spí pod bielou pokrývkou snehu a my všetci hľadáme únik pred chladom a rutinou každodenného života.


Čo by mohlo byť lepšie ako uniknúť do tepla a pohody historických hotelov Slovenska, kde sa spája tradičný šarm a moderné wellness služby? V tomto článku vám predstavíme jedinečné zimné wellness a relaxačné ponuky, ktoré ponúkajú členovia Historických Hotelov Slovenska.


Pripravte sa na cestu plnú uvoľnenia, luxusu a nezabudnuteľných zážitkov.


Zimná rozprávka v CHÂTEAU Gbeľany: Únik do sveta wellness a pohody

Vyberte sa v zimných mesiacoch do rozprávkového prostredia CHÂTEAU Gbeľany a zažite so svojimi blízkymi nezabudnuteľné chvíle oddychu a pokoja vo wellnesse, ktorý vám ponúkne ideálny únik pred chladným zimným počasím. 


V týchto mesiacoch sa historický hotel CHÂTEAU GBEĽANY premieňa na oázu pokoja, kde môžete zhodiť starosti každodenného zhonu a ponoriť sa do sveta relaxu a pohody. 


Wellness CHATEAU GBEĽANY je útočiskom pre všetkých, ktorí potrebujú relax pre svoje telo i dušu. Uvoľnite sa  a nechajte sa hýčkať, vyskúšajte niektorú z piatich druhov sáun a na záver si oddýchnite v relaxačnej miestnosti alebo vo vírivke s nádherným výhľadom do anglického parku. 


V prípade, že nie ste z okolia Žiliny, vám odporúčame jeden z wellness pobytových balíkov, ktoré sú na oddych ako stvorené.


S blížiacim sa Valentínom si pre vás hotel CHÂTEAU GBEĽANY pripravil aj špeciálnu ponuku dvojnocového Valentínskeho pobytu, ktorý môžete využiť v ľubovoľnom termíne od 9.2. do 18.2.2024 počas jedného z víkendov, ako aj cez týždeň.


Okrem komfortného ubytovania, oddychu vo wellnesse a fľaši vína vás bude čakať aj malé sladké prekvapenie na izbe. V cene pobytového balíku je navyše zahrnutý aj konzum v reštaurácii v hodnote 50 €.


Ak ste z okolia Žiliny a chcete svoju polovičku prekvapiť romantickým valentínskym večerom, odporúčame zarezervovať balíček romantický večer v kaštieli, v rámci ktorého si spoločne oddýchnete vo wellnesse a vychutnáte si spoločnú večeru v reštaurácii Belene v romantickom prostredí barokového kaštieľa.



Zimný relax a romantický Valentín v Boutique Hotel Hviezdoslav

Ako stráviť najromantickejší deň v roku ? Deň svätého Valentína je príležitosť obdarovať človeka, na ktorom vám záleží. Nemusia to byť len kvety či čokoláda. Vychutnajte si čas strávený s človekom, ktorého ľúbite. Hotel Hviezdoslav Vám ponúka  pobytový balík Valentín u Básnika, počas ktorého si môžete užiť romantiku ale aj oddych vo dvojici, a taktiež aj romantickú večeru pri sviečkach v Maršalskom salóniku.


Taktiež môžete počas pobytu využiť rôzne relaxačné procedúryktoré Vám recepcia vie rezervovať aj vopred, podľa Vášho výberu. 



Romantické chvíle v Kaštieli Mojmírovce: víkend plný lásky

Ďalší zimný mesiac je tu a vy ste si ešte nedopriali relax? Napravte to v Hoteli Kaštieľ Mojmírovce. Hotel v tichom prostredí veľkého parku, vám pomôže nájsť pokoj v duši. Telo zrelaxujete vo wellness centre s troma saunami alebo aktívnym oddychom v plaveckom bazéne. Možnosťou je aj rezervovanie masáží zo širokej ponuky. Na výber je aj relaxačný pobyt „Ako liek“, ktorý je dostupný celoročne.


A čo tak romantický víkendový pobyt na vlnách lásky od 17.2. do 18.2.? Oslávte svoju lásku vo wellness a počas 3-chodovej romantickej večere pri sviečkach, v sprievode živej hudby.

V dňoch 14.2., 15.2. a 17.2. môžete vkročiť do sveta nezabudnuteľných chvíľ plných romantiky aj počas valentínskych večerí. Každý večer nabitý romantikou, ktorú zdôrazňuje nielen jedinečné prostredie, či živá hudba, ale aj neobyčajné 3-chodové menu s afrodiziakálnymi ingredienciami.



Château Bela: Váš zimný raj  pre telo a myseľ

Pobyt v hoteli Château Bela nie je len o pohodlí a luxuse, ale aj o starostlivosti o vaše telo a myseľ. Relaxujte vo vírivke, zahrejte sa vo fínskej saune alebo si užite parnú saunu, ktorá vám pomôže osviežiť telo a zmysly. Pre tých, ktorí nie sú ubytovaní v našom hoteli, máme pripravenú možnosť rezervovať si privátne SPA a masáže aj individuálne.


Naša ponuka pobytov zahŕňa aj exkluzívny SPA pobyt zahŕňajúci masáže a procedúry, ktoré vám pomôžu dosiahnuť úplný pokoj a harmóniu. Nechajte sa hýčkať našimi odborníkmi a vychutnajte si zimný relax v Château Bela, kde história splynie s moderným luxusom a kde vaše pohodlie je našou prioritou. 



Objavte zimu v novom svetle s Historickými Hotelmi Slovenska


Je zrejmé, že zima nemusí byť len o mrazivých dňoch a dlhých večeroch. S ponukami Historických Hotelov Slovenska si môžete užiť zimu v plnej kráse a pohodlí. Každý hotel má svoje jedinečné čaro a ponúka rôzne možnosti pre oddych a relaxáciu.

Či už hľadáte pokojné miesto na regeneráciu, príjemné wellness procedúry, alebo len chvíľu oddychu v luxusnom prostredí, Historické Hotely Slovenska vám poskytnú nezabudnuteľný zimný zážitok. Nechajte sa očariť ich historickým šarmom, moderným komfortom a prvotriednymi službami. Vyberte si svoj zimný únik a zažite zimu v úplne novej dimenzii.