Hotel Château Béla

Kaštieľ

Dejinami nadýchaný kaštieľ Château Béla, nachádzajúci sa v čarovnom prostredí malebnej dedinky na južnom Slovensku, predstavuje miesto, kde sa stretáva luxus a tradícia.

Hotel Château Béla

Belá 1
943 53 Belá
Slovensko
viac o Hotel Château Béla

ZÁŽITOK Z EXKLUZÍVNEHO ŠTÝLOVÉHO UMENIA A HISTÓRIE

Toto jedinečné miesto v sebe prepája súčasnú exkluzivitu v podobe hotela s priestrannými izbami, vybavenými mramorovými kúpeľňami so zašlými časmi, ktoré kompletne zrenovovaný barokový kaštieľ jeho hosťom pripomína. Atmosféru 42 exkluzívnych izieb a apartmánov dotvára ich vybavenie vkusnými materiálmi a najjemnejšími látkami. Príjemné zariadenie až do detailov, ako aj osobná náročnosť hostiteľa, premieňa štýl a individualitu na zážitok, ktorý sa vymyká obvyklým pomerom.

OSLAVY A ZASADNUTIA V HISTORICKOM PROSTREDÍ

Či si prajete obchodné alebo privátne recepcie, úspešné konferencie, poľovačky alebo rozprávkovú svadbu v kostolíku Château Béla, jedinečná atmosféra kaštieľa sa postará o nezabudnuteľné dojmy, tak ako sa náš osobný servis postará o perfektnú organizáciu a individuálne požiadavky. U nás sa stanú oslavy a akcie nezabudnuteľným zážitkom.

GURMÁNSKE ZÁŽITKY A DOMOV VYNIKAJÚCICH VÍN

Regionálne produkty, medzinárodná úroveň: v našej Reštaurácii Baldacci a Vinotéke pre gurmánov vám ponúkame zeleninu a šaláty, ktoré sme pre vás sami vypestovali, divinu z vlastných poľovačiek a okrem klasických svetoznámych vín aj medzi znalcami legendárny Château Belá Rizling vypestovaný špičkovým vinárom Egonom Müllerom.

RELAX PRE VAŠE TELO A DUŠU

Načerpajte energiu v exkluzívnom prostredí, ktoré ponúka veľa možností pre športové aktivity alebo jednoducho len oddychujte. Spoznajte okolie kaštieľa a po aktívne strávenom dni, nájdete oázu pokoja v našom wellness areáli.

Viac informácií najdete na našej stránke – www.chateau-bela.com

Chcete potešiť niekoho blízkeho darčekovým poukazom?

Dôležité informácie

Príbeh

Historický kaštieľ Chateau Béla je výnimočné miesto, ktorého história siaha do dávnej minulosti. Striedalo sa tu počas mnoho storočí nespočetne veľa majiteľov a šľachty. Dodnes nikto nevie presne povedať ako starý je tento kaštieľ.

V roku 1910 sa majiteľom stal barón Adolf Ullman, šľachtic z Budapešti. Kaštieľ zdedil v roku 1925 jeho syn, Juraj Ullman, ktorý však musel v roku 1945 aj s dcérou emigrovať do Švajčiarska. Po emigrácii Ullmanovcov obsadili objekt sovietsky vojaci, kaštieľ prežil vojny a požiare, neskôr slúžil na rôzne účely.

Na začiatku roku 2000 prejavila záujem o majetok vnučka posledného majiteľa, grófka Ilona a manžel Mathias von Krockow. Kaštieľ spolu s priľahlými pozemkami rodina odkúpila od štátu a v roku 2008 otvorila jeho brány v podobe hotela.

Svadby

Zamilovaným párom ponúka kaštieľ Château Béla čarovné priestory a servis pre ten najkraší deň. Prostredie, v ktorom kaštieľ leží, kostolík a krásne vyzdobené priestory hotela už očarili mnoho neviest a ženíchov. Môžete si vybrať z niekoľkých miestností: veľkolepá Orangeria v barokovom štýle, priestranná sála, či príjemná miestnosť Salon d´Or s nádherným výhľadom na romantický park. Cirkevné obrady snúbenci uzatvárajú v kostole, ktorý sa nachádza v prednom krídle kaštieľa. V prípade ideálneho počasia majú snúbenci možnosť si povedať svoje áno tiež v romantickom parku, patriacom kaštieľu. Taktiež ponúkame exkluzívny prenájom všetkých priestorov a areálov patriacich Château Béla.

Vyberte si salón podľa Vašej potreby na svadbu, využite letnú terasu či romantické záhrady kaštieľa, a la cart večeru či bufetové stoly, kvetinovú výzdobu, obrad úradný či obrad v kostolíku, fotografa, kaderníčku, či kozmetičku, všetky Vaše požiadavky Vám splníme k Vašej nadmernej spokojnosti. Vaši hostia budú určite očarení z kulinárskych špecialít a vín z našich pivníc.

Konferencie

Hotel ponúka vo všetkých svojich konferenčných priestoroch a salónoch kombináciu veľkolepej atmosféry a všetkých vymožeností modernej techniky. Či si prajete obchodné alebo privátne recepcie, úspešné konferencie, o Vaše predstavy a potreby sa postará tím profesionálov.

Vyberte si tú správnu miestnosť pre Vaše konferenčné predstavy a individuálne potreby.

Konferenčná sála

Konferenčná sála je vhodným a exkluzívnym priestorom pre akékoľvek udalosti, stretnutia, incentívy, kongresy pre svoje technické vymoženosti, praktickú polohu / vestibul / sklad a očarujúci podmanivý výhľad na romantické záhrady kaštieľa

Veľkosť „Konferenčnej sály“ je 150 m² (16,7 m x 9 m) s kapacitou max. 125 osôb.

Gobelínový salón

Na súkromné obchodné stretnutia, biznis jednania či menšie konferencie je veľmi vhodný Gobelínový salón, ktorého kapacita hostí je 24 osôb a ponúka úplné pohodlie pre privátnu a ničím nerušenú atmosféru.

Veľkosť „Gobelin salónu“ je 72 m² (12 m x 6 m) s kapacitou max. 24 osôb.

Orangeria

Orangeria je najexkluzívnejším miestom pre Vaše podujatie. Je to reprezentačná miestnosť, ktorá poskytuje eleganciu a luxus. Táto baroková sála je ako ušitá pre podujatia, svadby, malé koncerty a gala večere.

Veľkosť „Orangerie“ je 148 m² (19,7 m x 7,5 m) s kapacitou max. 125 osôb.

Hala Belá

Hala Belá je najväčšou halou s kapacitou 420 osôb. Je výborným priestorom pre podujatia obrovských dimenzií, trhov, koncertov, či tanečných osláv.

Veľkosť „Hala Béla“ je 520 m² (40 m x 13 m) s kapacitou max. 420 osôb.

Vybavenie hotela

  • Bazén
  • Reštaurácia
  • Bezbariérový prístup
  • Detský kútik
  • Detské ihrisko
  • Fitness
  • Nefajčiarske izby
  • Parkovisko
  • Tenisové kurty
  • Lobby bar
  • Fajčiarska miestnosť
  • Konferenčná miestnosť
  • Terasa
  • Anglický park
  • Sauna
  • Billiard
  • WiFi

Vybavenie izieb

  • Minibar
  • Internet

Využite online rezerváciu