Firemné eventy

Každý event, ktorý organizujete môže byť nezabudnuteľný. Stačí, keď sa rozhodnete pre jedinečnú atmosféru historických hotelov Slovenska. Či už plánujete konferenciu, vianočný večierok alebo teambuilding, naše priestory dodajú vášmu podujatiu jedinečnú eleganciu a neopakovateľný charakter. Doprajte si profesionálny servis, luxusné zázemie a autentický zážitok, ktorý zanechá vo všetkých účastníkoch hlboký dojem. Rezervujte si svoje miesto ešte dnes a nechajte sa očariť kúzlom histórie spojeným s moderným komfortom.

Konferencie

Zorganizujte konferenciu s profesionálnou atmosférou, spojenú s kultúrnym dedičstvom a eleganciou, ktorá inšpiruje veľké myšlienky a úspešné obchodné rozhodnutia.

Firemné večierky

Podčiarknite prestíž Vašej firmy nezabudnuteľným vianočným večierkom v exkluzívnych historických priestoroch.

Teambuildingy

Doprajte svojmu tímu chvíle, ktoré ich spoja, inšpirujú a umožnia im vrátiť sa do práce s novou energiou a odhodlaním.

Konferencie

Predstavte si, že organizujete konferenciu v priestoroch, kde kedysi kráčali významné osobnosti, ktoré formovali históriu a kultúru našej krajiny. Miesta, ktoré boli svedkami životov šľachtických rodov ako Esterházyovci, Forgachovci či Huňadyovci. Historické hotely Slovenska ponúkajú možnosť prepojiť moderné obchodné stretnutia s unikátnou atmosférou plnou histórie, v priestoroch, kde sa kedysi konali kráľovské audiencie a dôležité stretnutia šľachty.

Konferencia v miestach, kde pobývali osobnosti ako Žigmund Luxemburský či saský korunný princ Fridrich August, prinesie Vášmu podujatiu úplne nový rozmer. Tieto miesta dýchajú noblesou a eleganciou, ktorá inšpirovala aj takých politických lídrov, ako boli československý prezident Eduard Beneš, britský premiér Harold Wilson či dokonca Fidel Castro. Predstavte si, ako vaši hostia vstupujú do sál, kde sa kedysi rokovalo o budúcnosti štátov, kde sa prijímali kráľovské návštevy a kde sa stretávala elita svojej doby.

Unikátna atmosféra

Luxusné ubytovanie a špičkové služby

Inšpiratívne prostredie pre networking a tímové aktivity

Lokalizácia v malebných oblastiach

konferencie

Naši členovia, medzi ktorými nájdete zámky a kaštiele späté s históriou osobností ako Katarína Pálffy či Beňadik Kubínyi, poskytujú dokonalé zázemie pre moderné konferencie. Historické priestory, ktoré videli šľachtické rody Lichtensteinovcov a Huňadyovcov, teraz slúžia ako elegantné a profesionálne prostredie pre vaše firemné podujatia.

Nechajte sa uniesť minulosťou a inšpirujte svojich hostí prostredím, ktoré sa snúbi s najmodernejšími technológiami a luxusom. Spojte históriu a budúcnosť v konferenčných sálach, ktoré vám ponúkajú viac než len priestor. Ponúkajú atmosféru príbehov, ktoré sa tu odohrávali – od rokovaní o osude monarchie až po prijímanie svetových štátnikov.

Zorganizujte nezabudnuteľnú konferenciu, ktorá sa stane symbolom prestíže a úspechu. Kontaktujte nás ešte dnes a zabezpečte si miesto v jednom z našich historických hotelov, kde sa história a biznis stretávajú v jedinečnej harmónii.

Zorganizujte profesionálnu konferenciu v historickom prostredí.

Firemné večierky

Existujú večierky, ktoré sa organizujú, lebo „už zasa prešiel rok“. A potom sú večierky, ktoré sa organizujú, lebo si úprimne vážime našich obchodných partnerov a zamestnancov. Také, kde chceme poďakovať tým, ktorí sa dennodenne podieľajú na našom úspechu. Vaši obchodní partneri a zamestnanci sú srdcom vášho podnikania – venovali vám svoj čas, úsilie a lojalitu. Teraz je čas, aby ste im ukázali, že si to nesmierne vážite.

Firemný večierok v historických hoteloch Slovenska je viac než len oslavou. Je to gesto, ktorým vyjadríte vďaku a uznanie za to, čo pre vás vaši ľudia robia. Nádherné priestory, kde sa spája noblesa minulosti s moderným luxusom, dodajú večierku neopakovateľnú atmosféru. Umožnia vám vytvoriť prostredie, kde sa vaši hostia budú cítiť ocenení a výnimoční. Každý detail – od nádhernej architektúry, cez špičkovú gastronómiu až po profesionálny servis – bude vytvárať dokonalú atmosféru, v ktorej sa vaša vďaka premení na nezabudnuteľný zážitok.

Jedinečná atmosféra a šarm histórie

Luxusná gastronómia a špičkový servis

Flexibilné priestory pre rôzne typy podujatí

Zábava a oddych v jednom

firemné večierky

„Tento večer však nie je len o zábave. Je to príležitosť prejaviť úctu vášmu tímu a obchodným partnerom, ktorí sú neoddeliteľnou súčasťou vášho podnikania. Je to možnosť priblížiť sa k ľuďom, ktorí vám pomohli dosiahnuť všetky ciele, a vyjadriť im, že bez nich by to nebolo možné. Doprajete im zážitok, ktorý si uchovajú v pamäti ako symbol vďaky, hrdosti a ocenenia za prínos. Je to Vaša príležitosť poďakovať sa im za spoluprácu, za lojalitu a za úspechy, ktoré ste spolu dosiahli. Nechajte svoj tím a obchodných partnerov zažiť večierok, ktorý sa im hlboko vryje do pamäti – večierok, ktorý vyjadruje, že na nich skutočne záleží.

Rezervujte si svoj termín už dnes a vytvorte nezabudnuteľný zážitok, ktorý nebude len ďalšou firemnou udalosťou, ale prehĺbi tímovú spoluprácu, zvýši motiváciu a posilní vzťahy vo vašej firme. Doprajte si luxus poďakovať tým, ktorí tvoria srdce vášho podnikania – nech tento večer symbolizuje oslavu vašich úspechov a budovanie silnej firemnej kultúry, ktorá posunie váš tím vpred. Tento zážitok nebude len spomienkou na minulosť, ale investíciou do budúcnosti, ktorú spoločne vytvárate.“

Premeňte váš večierok na nezabudnuteľný zážitok.

Teambuildingy

Každá úspešná firma je len tak silná, ako jej tím. Tím, ktorý sa navzájom podporuje, dôveruje si a spolupracuje, je jedným z najväčších assetov každej spoločnosti. No silný tím sa nevytvára len za pracovným stolom. Skutočné prepojenie a dôvera sa budujú aj mimo kancelárie, pri aktivitách, kde môžu zamestnanci na chvíľu vypnúť, spoznať sa z iného uhla a prehĺbiť svoje vzťahy. Takéto stretnutia nie sú len o oddychu – sú základným kameňom pre budovanie dôvery, porozumenia a spoločného smerovania v tíme.

Práca je dôležitá, ale rovnako dôležitý je čas na oddych a neformálne stretnutia, ktoré posilňujú tímového ducha. Po náročnom pracovnom období si váš tím zaslúži priestor na regeneráciu, aby sa mohol nadýchnuť a načerpať nové sily. Takéto chvíle nie sú len o relaxe – vytvárajú pevnú základňu pre budúce úspechy vašej firmy. Silné väzby, ktoré sa vytvoria mimo pracoviska, sa prirodzene prenášajú späť do kancelárie a prispievajú k efektívnejšej spolupráci, kreativite a odhodlaniu.

Historické hotely Slovenska ponúkajú jedinečné prostredie, kde sa teambuilding premení na nezabudnuteľný zážitok. Ich neopakovateľná atmosféra, prepojená s históriou a luxusným ubytovaním, ponúka priestor pre odpočinok, zábavu aj rozvoj tímu. Pre milovníkov prírody sú k dispozícii turistické trasy a jazdecké cesty v malebnom prostredí, zatiaľ čo v zimných mesiacoch si tím môže užiť lyžovačku na neďalekých svahoch. Po dni plnom aktivít je k dispozícii wellness, kde si zamestnanci môžu dopriať zaslúžený oddych v saunách, vírivkách alebo pri masážach.

Aktívny oddych

Relax a wellness

Gastronomické zážitky

Dobrodružné zážitky

teambuildingy

Spojenie pracovných stretnutí s kulinárskymi zážitkami, ako sú degustácie vín alebo špičkové gurmánske večere, prinesie vášmu tímu novú úroveň zážitkov. A pre tímy, ktoré túžia po adrenalíne a výzvach, sú k dispozícii poľovačky či aktivity zamerané na budovanie dôvery a spolupráce.

Premeňte čas strávený so svojím tímom na niečo výnimočné. Historické hotely Slovenska ponúkajú dokonalú kombináciu oddychu, aktívneho času a luxusu v prostredí, ktoré dýcha históriou a noblesou. Doprajte svojmu tímu chvíle, ktoré ich spoja, inšpirujú a umožnia im vrátiť sa do práce s novou energiou a odhodlaním.

Rezervujte si svoj teambuilding už dnes a doprajte svojim zamestnancom a partnerom nezabudnuteľný čas plný zážitkov a relaxu v srdci slovenskej histórie.

Posilnite tímového ducha na jedinečnom mieste.

Rezervačný formulár

Najčastejšie otázky zákazníkov

Aké veľké priestory máte v ponuke?

Historické hotely disponujú konferečnými miestnosťami rôznych veľkostí, od salónikov, vhodných na osobné stretnutia až po veľkolepé sály, do ktorých sa pohodlne zmestí 500 hostí.

Je možné organizovať podujatia aj v exteriéri?

Jednoznačne áno. V našich hoteloch nájdete krásne terasy, rozľahlé nádvoria a v ich okolí upravené záhrady a parky.

Aké aktivity ponúkate pri teambuildingoch?

Svoj teambuilding si viete v jednotlivých hoteloch obohatiť o tématické večere, poľovačky v okolí, wellness, degustáciu vína, golf a iné športové aktivity.