Naša účasť na podujatí v Berlíne: HHS sa spája s nemeckými touroperátormi

Berlín, Nemecko, 06.06.2024 a Historické Hotely Slovenska boli pri tom!

Spolu so SLOVAKIA TRAVEL a slovenským veľvyslanectvom v Berlíne sme mali skvelú príležitosť zúčastniť sa podujatia, ktoré bolo venované B2B rokovaniam medzi slovenskými a nemeckými zástupcami cestovného ruchu.

Stretli sme sa s dvadsiatkou touroperátorov a predajcov zájazdov z Nemecka a zúčastnili sme sa networkingu zameraného na budúcu spoluprácu.

Slovenských a nemeckých účastníkov privítali Roman Lajčiak, zástupca veľvyslanca Slovenska v Nemecku, a Silvia Renácsová zo SLOVAKIA TRAVEL. Súčasťou podujatia bola aj destinačná prezentácia v nemčine a ochutnávka slovenských vín a gastronomických špecialít, čo vytvorilo perfektnú atmosféru na nadviazanie nových kontaktov.

Okrem stretnutí s nemeckými touroperátormi sme mali možnosť rokovať aj s vedúcimi predstaviteľmi významných nemeckých cestovných asociácií, ako sú Deutscher Reiseverband, Allianz Selbständiger Reiseunternehmen – BundesVerband e.V. a Deutsche Industrie und Handelskammer.

Na podujatí sme sa prezentovali ako Historické hotely Slovenska spolu s ďalšími slovenskými zástupcami cestovného ruchu, vrátane cestovných kancelárií FLORA TOUR, PB travel & trade, E-travel, DOWINA, kúpeľov Trenčianske Teplice, ENSANA a Dudince, organizácie Visit Košice a hotela Devín. Historické hotely Slovenska venovali darčekový poukaz do tomboly a výherkyňa sa už teší zo svojej výhry.

Zástupcovia SLOVAKIA TRAVEL sa stretli aj s veľvyslancom SR v Nemecku, Mariánom Jakubócym, kde sme diskutovali o možnostiach spolupráce na nemeckom trhu. Čo je na programe ďalej? Na podujatie sa plánuje nadviazať ďalším famtripom pre zástupcov nemeckých touroperátorov na Slovensku v jesenných mesiacoch.