Vyberte si Historické Hotely ako miesto pre romantiku, svadby či pošteklenie vašich chuťových pohárikov počas jesene

Hoci aktuálne počasie vonkoncom nenaznačuje príchod jesene, táto farebná sezóna s príchodom septembra pomaly začne klopať na dvere. Na tomto ročnom období je skvelé že prináša so sebou svoju charakteristickú atmosféru. Príroda sa mení na paletu zlatistých a červených odtieňov, ktoré prebúdzajú v každom z nás túžbu po pokoji, teple a útulných útočiskách.

Je to čas, kedy sa môžeme zhlboka nadýchnuť, spomaliť a vychutnávať jednoduché radosti života. Jesenné obdobie je ideálnou príležitosťou na to, aby sme si dopriali chvíle pokoja a romantiky v krásnych historických hoteloch, ktoré dýchajú tradíciou a ponúkajú nielen pohodlie, ale aj unikátnu atmosféru.

Historické Hotely Slovenska sú skvostom, ktorý vás prenesie do iného času. Každý z našich partnerských hotelov má svoj vlastný príbeh, ktorý môžete objavovať krok za krokom. Či už hľadáte miesto na romantický víkendový pobyt s vašou polovičkou, veľkolepú svadbu v srdci histórie alebo chcete poštekliť svoje chuťové poháriky sezónnymi špecialitami, naše hotely vám ponúkajú širokú škálu zážitkov, ktoré dokonale ladia s jesennou atmosférou.

Užite si pohľad na farebnú prírodu z pohodlia historických interiérov, kde sa spája minulosť s moderným luxusom a každá chvíľa sa mení na nezabudnuteľný zážitok. Z ponuky našich partnerov vyberáme:

Château Gbeľany, miesto pre vaše výnimočné chvíle.

Pre vaše výnimočné chvíle hľadáte výnimočné miesto, ktoré vás očarí a kde sa budete cítiť príjemne. Historický hotel Château Gbeľany rozhodne patrí medzi takéto miesta – na prvý pohľad vás hneď upúta majestátna pôvodná baroková budova, čistý a vzdušný moderný dizajn novovytvorených priestorov a rozsiahly anglický park obklopujúci objekt kaštieľa nachádzajúceho sa na polceste medzi ruchom krajského mesta Žilina a národným parkom Malá Fatra.

Prvým pohľadom to však nekončí a skutočným zážitkom sú aj služby tohto krásneho hotela. Komfortné ubytovanie, vyššia gastronómia v podobe sezónne ladených A la Carte jedál, vynovené wellness centrum, masáže sú len časťou všetkého, čo kaštieľ ponúka.


Či už si prajete stráviť pokojné chvíle na pobyte vo dvojici, alebo osláviť výnimočné udalosti s rodinou, kaštieľ Gbeľany je určite miestom pre vás. Rozprávkové prostredia kaštieľa je navyše tým správnym romantickým miestom pre páry, ktoré chcú s rodinou a priateľmi osláviť svoj veľký deň vstupu do manželského zväzku. Vďaka rôznorodým priestorom v interiéri i exteriéri je Château Gbeľany ideálnym miestom pre malú i veľkú svadbu.

Hotel Villa Nečas je ikonickým miestom, ktoré spája históriu, eleganciu a moderný komfort situovaný neďaleko centra mesta.

S bohatou históriou, ktorá siaha do 18. storočia, je náš hotel ideálnym miestom pre hostí, ktorí hľadajú luxusný a nezabudnuteľný pobyt. Zakladateľ Villy p. Tomáš Nečas dal v minulosti vybudovať prekrásny francúzsky park, kde sa konali honosné večierky a oslavy. Tento francúzsky šarm ostal Ville dodnes a exteriér je plný kvetov, zelene, kríkov.

Izby a apartmány

Ponúkame rôzne typy ubytovania, ktoré uspokoja potreby všetkých našich hostí:

  • Štandardné izby: Elegantne zariadené izby s pohodlnými posteľami, modernými kúpeľňami a všetkým potrebným vybavením pre príjemný pobyt.
  • Luxusné apartmány: Priestranné apartmány s exkluzívnym nábytkom.
  • Svadobný apartmán: Náš najluxusnejší apartmán ideálny pre mladomanželov počas svadobnej noci.


Gastronómia

Naša reštaurácia je známa svojou autentickou kuchyňou, príjemnou atmosférou a vysokou úrovňou služieb . Všetky jedlá sú zostavené z prvotriedny surovín s dôrazom na čerstvosť a kvalitu. Menu meníme na týždennej báze. Reštaurácia Villy ponúka catering aj pre rôzne príležitosti ako sú svadby, narodeninové oslavy a firemné akcie. Naši profesionálni kuchári a obsluha zabezpečia, aby každý event prebehol hladko a hostia si odniesli len tie najlepšie zážitky. Bohatý výber svetových vín, čerstvo pražená etiópska káva a lahodné dezerty dotvárajú vášmu posedeniu nezabudnuteľný zážitok. Pre náročnejších klientov máme počas roka pripravené rôzne degustácie či už jedla alebo vína, tematické večere pri živej hudbe alebo letné grilovačky v záhrade Villy.

Svadba vo Ville

Villa Nečas je priestor s množstvom romantických zákutí plných zelene a kvetov. Priestor v ktorom kladieme maximálny dôraz na detail a sviežosť. Našim cieľom je pripraviť Vám svadbu, ktorá do bodky splní vaše očakávania o tomto výnimočnom dni. Disponujeme dvoma svadobnýnimi priestormi Event room ( maximálna kapacita do 100 osôb ) a Vinotéka ( maximálna kapacita do 30 osôb). Svoje áno si viete povedať buď v kaplnke sedembolestnej Panny Márie, alebo v romantickom altánku pod zakvitnutou vistériou.

Okamihy strávené v kruhu najbližších si zaslúžia niečo výnimočné, niečo nad rámec bežného. Historický hotel Kaštieľ Mojmírovce

Kaštieľ Mojmírovce ponúka ideálne prostredie pre romantické víkendy, svadby, oslavy výročí, či iné významné stretnutia.

Personál kaštieľa je pripravený urobiť všetko pre to, aby bol váš čas strávený tu, bol nezabudnuteľný. Romantické prechádzky po anglickom parku dodávajú prostrediu pôvab a predovšetkým pokoj. Historické prostredie kaštieľa vnáša do každého okamihu osobitný šarm a autenticitu, ktorá sa v moderných hoteloch možno len ťažko nájde.

Či už oslavujete významný životný míľnik, alebo túžite po romantickom víkende s milovanou osobou, Kaštieľ Mojmírovce spája históriu a romantiku.

Samozrejmosťou je aj výborná kuchyňa. Svoje umenie tu kuchári pretavujú do jedál, ktoré potešia všetky zmysly.

Hotel ponúka osem salónov a dve priestranné sály s kapacitou až 200 hostí, ideálne pre veľké oslavy. Pre intímnejšie stretnutia je k dispozícii aj útulná vínna pivnica.

Hľadanie ideálneho miesta na oslavy či romantické víkendy alebo iné špeciálne príležitosti? Boutique Hotel Hviezdoslav

… môže byť kľúčom k nezabudnuteľnému zážitku. Prave takým je aj Boutique Hotel Hviezdoslav uprostred kráľovského mesta Kežmarok. Jeho úchvatné prostredie, ticho a súkromie sú ideálne pre romantické víkendy.

Možnosť voľby medzi vnútorným a vonkajším priestorom, ktoré sú prispôsobené rôznym typom osláv – od menších intímnych večierkov až po veľkolepé udalosti, ako sú svadby alebo jubileá si môžete vychutnať v Kongresovej sále Sophia, alebo v menších salónikoch ako sú Thokoly a Maršalský salónik. Sú to miesta s flexibilnými priestormi, ktoré sa dajú prispôsobiť od výzdoby až po usporiadanie stolov.

Jeseň je naozaj obdobím, kedy sa príroda pripravuje na zimu a my máme príležitosť spomaliť a prežiť chvíle, ktoré nás nabíjajú energiou na nadchádzajúce mesiace. Historické Hotely Slovenska sú miestom, kde sa môžete ponoriť do hlbokej relaxácie, nájsť romantiku vo vzduchu alebo si dopriať jedinečné kulinárske zážitky. Každý hotel je unikátnym spojením minulosti a prítomnosti, kde na vás čakajú pohodlie, elegancia a nezameniteľná atmosféra.

Nechajte sa uniesť kúzlom jesene a objavte krásu, ktorú naše hotely ponúkajú. Rezervujte si svoj pobyt u našich partnerov ešte dnes a zažite jeseň plnú farieb, chutí a lásky v historickom prostredí. Urobte z tohto obdobia niečo viac než len prechod medzi letom a zimou – prežite ho s nami a vytvorte si spomienky, ktoré pretrvajú. Jesenná sezóna je tu na to, aby ste si ju vychutnali plnými dúškami v každom z našich partnerských historických hotelov.