Exkluzívne dovolenky v historických skvostoch Slovenska: Uplatnite si rekreačný poukaz

Title image
Nechajte sa očariť históriou a kultúrou Slovenska a vyberte si dovolenku v nádherných historických budovách, ktoré sa premenili na hotely, kaštiele a iné skvosty

Vstúpte do sveta minulosti a užite si nevšednú dovolenku v historických budovách, ktoré boli premenené na luxusné hotely. S uplatnením rekreačného poukazu si doprajte pobyt plný zážitkov, komfortu a pohody.


Vychutnajte si jedinečnú atmosféru minulosti, výnimočnú architektúru a bohaté možnosti voľnočasových aktivít, ktoré vám tieto skvosty Slovenska ponúkajú. Z ponuky vyberáme: 



Užite si taliansky vidiek na Slovensku v Château Bela


Užite si leto plné zážitkov v Château Bela a uplatnite si rekreačný poukaz. Za atmosférou talianskeho vidieka nemusíte cestovať ďaleko.


Vychutnajte si leto čarovnom prostredí kaštieľa spolu s rodinou a nechajte sa uniesť krásnym okolím, plným rozkvitnutých záhrad.


Vaše deti sa zabavia pri animačnom programe, zatiaľ čo vy si môžete oddýchnuť s pohárom kvalitného vína na našich terasách.


Vyberte si rekreačný pobyt v Hoteli Most Slávy

Rekreačný pobyt, z ktorého väčšiu časť Vám zaplatí zamestnávateľ? Čas dovoleniek a leto v plnej sile je už tu. Využite svoje zamestnanecké výhody u nás!!!


Čaká na Vás skvelá gastronómia, fantastický relax pri procedúrach, čarovné prostredie kúpeľného parku, skvelá zábava pre deti aj dospelých na Kúpalisku Zelená Žaba a samozrejmosťou je milí a ústretoví personál. Toto všetko a ešte omnoho viac Vás čaká v Hoteli Most Slávy.



Využite rekreačný poukaz v Kaštieli Mojmírovce: Nezabudnuteľné letné dobrodružstvá na vás čakajú!

Ak sa rozhodnete stráviť niekoľko dní na tomto čarovnom mieste, váš jediný problém bude vybrať si  z množstva zaujímavých aktivít a možností trávenia voľného času. Nezaskočí vás ani menej priaznivé počasie, pretože možností príjemne oddychovať ponúka Kaštieľ Mojmírovce naozaj veľa.  


V areáli kaštieľa sa nachádza 25 m krytý plavecký bazén, wellness s možnosťou masáží, fitness, telocvičňa, 2 bowlingové dráhy, biliard, stolný futbal, šípky či krytá strelnica na krátke zbrane.


Nemožno obísť ani povestnú skvelú kuchyňu so sezónnymi špecialitami. Dobre však padne hoci len prechádzka parkom, v ktorom môžete obdivovať množstvo vzácnych drevín, stretnúť veveričku či bažanta. Atmosféru dotvárajú pávy, medzi ktorými je aj oslnivý vzácny biely samec.


História barokovo-klasicistického kaštieľa uprostred obce Mojmírovce siaha do 18. storočia a spája sa s rodom Huňadyovcov, v roku 1721 dal Imrich Huňady postaviť majestátny kaštieľ v barokovom slohu. Neskôr po požiari bol kaštieľ prestavaný v klasicistickom slohu.


V roku 1974 sa kaštieľ po rozsiahlych postupných rekonštrukciách stal sídlom hotela Kaštieľ Mojmírovce**** Príďte sa pozrieť a cítiť sa ako šľachtic. Rezervácie: hotelová recepcia +421 907 846 040 



Zažite letnú dovolenku plnú zážitkov v historickom hoteli Château Gbeľany.

Premýšľate nad dovolenkou na Slovensku? Vyberte si leto plné zážitkov v Château Gbeľany. Okrem komfortného ubytovania a služieb, ktoré hotel ponúka celoročne môžete vašu letnú dovolenku spojiť aj s niektorou z plánovaných letných podujatí v kaštieli a dopriať si tak aj výnimočný zážitok. 


Milovníci dobrého jedla si môžu pochutnať hneď prvý augustový víkend  na grilovaných špecialitách na grilovačke v parku. Gurmánom s vycibrenými chuťami a milovníkom vyššej gastronómie zas odporúčame gastro udalosť roka  - degustačnú večeru na nádvorí kaštieľa  so šéfkuchárom Château Gbeľany – Richardom a s 2 hosťujúcimi šéfkuchármi  - Gabom Kocákom a Zdenkom Kramarčíkom. Okrem skvelého jedla sa môžete tešiť aj na špeciálneho hudobného hosťa - Tomáša Bezdedu, skvelé napárované vína ku jednotlivým degustačným chodom, tombolu a súťaže. Degustačná večera v kaštieli sa uskutoční 17. augusta.


Okrem dobrého jedla si môžete vychutnať aj kultúrny zážitok v podobe koncertu Pavla Hamela, ktorý svoj koncert odohrá na nádvorí kaštieľa 14. augusta. Zaujímavé podujatia v lete ponúka nielen Château Gbeľany, ale aj jeho blízke okolie, na prelome letných mesiacov sa uskutočnia Jánošíkové dni, 2. augustový víkend zas vínny festival v Žiline.  


Spojte vašu letnú dovolenku so zaujímavými podujatiami, oddychom pri bazéne či v anglickom parku v kaštieli a s objavovaním okolia severného Slovenska. V hoteli vám zapožičajú bicykle, s ktorými sa po cyklotrase na vodnom diele Žilina pohodlne dostanete na hrad Strečno či Budatín. Z Gbelian sa dokonca po novej cyklotrase dostanete až do turisticky obľúbenej Terchovej. Tá stojí za zmienku nielen ako cieľový bod na cykloturistiku, ale aj ako východzí bod pre mnoho krásnych náročných i nenáročných turistických trás. 


Ak máte radi aktívny oddych, na svoje si prídete aj v areáli hotela, kde sa nachádza veľké fitness centrum pre športových nadšencov, bowling a v lete sa môžete vyžiť aj pri rôznych hrách – ako napr. bedminton, volejbal, kriket – všetko potrebné vám zapožičajú na recepcii hotela.


Rezervujte si ubytovanie a vyskladajte si váš dovolenkový pobyt podľa vašich predstáv alebo si vyberte jeden z pobytových balíkov za zvýhodnenú cenu. Aj v Château Gbeľany si na vašej letnej dovolenke na Slovensku môžete uplatniť rekreačný poukaz. 



Nechajte sa očariť históriou a kultúrou Slovenska a vyberte si dovolenku v nádherných historických budovách premenených na hotely. S rekreačným poukazom si užite výnimočné pohodlie, vynikajúce služby a širokú ponuku zážitkových aktivít. Odpočívajte v jedinečnom prostredí, objavujte miestne pamiatky a nechajte sa hýčkať históriou pri každom kroku...