Jesenný reset a návrat k sebe prostredníctvom wellness pobytu v Historických Hoteloch Slovenska.

Title image
Nenechajte jesenný čas na náhodu. Pozrite si našu ponuku a objavte skryté poklady slovenskej histórie a relaxácie.

S príchodom jesene sa nám naskytá výnimočná príležitosť na obnovu a návrat k sebe. Toto ročné obdobie nás láka svojou pestrou paletou farieb, čerstvým vzduchom a možnosťou oddychu.


A ak hľadáte spôsob, ako túto jesennú energiu využiť na plno a zároveň zrelaxovať, naše Historické Hotely Slovenska majú pre vás pripravené wellness pobyty, ktoré vám pomôžu nájsť rovnováhu a spojiť sa s prírodou. Veď posúďte sami. Z ponuky našich partnerských hotelov vyberáme: 


Zachyťte magické jesenné chvíle v unikátnom historickom hoteli pod Tatrami

Prvý boutique hotel pod končiarmi najmenších veľhôr sveta Vysokých Tatier nájdete priamo v srdci historického Kežmarku s výhľadom na Belianske Tatry  na križovatke 3 národných parkov TANAP, PIENAP a Slovenský raj. Tento hotel zvonku nenápadný sa nachádza  v 4 vzácnych  historických  domoch  vzájomne prepojených zo 17.storočia, je zrekonštruovaný v historizujúcom štýle a nachádza sa uprostred  dominantných historických pamiatok ako Kežmarský hrad či gotická Bazilika minor, ktoré spolu s Vysokými Tatrami mu dodávajú čarovný kolorit.  Hotel hosťom a návštevníkom  ponúka rodinnú a srdečnú atmosféru, vysoký štandard služieb, elegantné ubytovanie v 30 elegantných a komfortných izbách typu štandard, DeLuxe a suitách a zážitok z pobytu. 


Každá časť hotela má ináč zariadené izby  a rôzne čarovné zákutia. V apartmánoch nájdu hostia  aj krby, ktoré hlavne v jesennom a zimnom období spríjemňujú atmosféru a dodávajú jej romantický nádych. K hotelu patrí aj  8 elegantných a komfortných  izieb Depandance Országh , vzdialené len 30 m od hotela so všetkými službami v hoteli. 


Vo všetkých priestoroch hotela môžu hostia obdivovať obrazy s historickými budovami  Kežmarku v rôznych obdobiach. Vo voľnom čase  je hosťom  k dispozícii bowling a naše obľúbené wellness centrum  Harmónia so saunovým svetom a jacuzzi, s masážami či relaxačnými zábalmi.  


Príjemné je aj posedenie s priateľmi vo vinnej Krayovej pivnici v podzemí hotela.

Po príjemnej túre vo Vysokých Tatrách  si hostia môžu oddýchnuť a zrelaxovať pri teplých nápojoch alebo dobrom vínku v priestoroch elegantného koňak a cigár baru s východom priamo na kvetinovú terasu s bohatým výberom kvalitných koňakov, rumov či vín a exkluzívnych cigár.


Hostia si však môžu vybrať  aj komorný  Lobby bar Múza s pestrou ponukou  kokteilov, domácich limonád, či kanapiek alebo Literárnu kaviareň s bohatou ponukou kvalitných vín, kávy, belgickej čokolády či našich domácich dezertov alebo múčnikov a dobrým výberom beletrie, cestopisov i v cudzích jazykoch. Súčasťou  kaviarne sú portréty slovenských spisovateľov, ktorí študovali  na slávnom kežmarskom lýceu. Dôležitou strediskom hotela je aj štýlová reštaurácia Poézia, ktorá ponúka svoje pohostinstvo návštevníkom, ktorí hľadajú kvalitu kulinárskeho umenia a zážitkovú gastronómiu a pre svoju kvalitnú gastronómiu i servis bola aj viackrát ocenená cenami za kvalitu a cenu. Pre romantickú večeru či výnimočné chvíle uprostred histórie je určený aj Maršalský salón či Thökölyho salón, ktoré svojou atmosférou ešte viac znásobia  kulinársky zážitok.


Mysleli sme aj na našich najmenších návštevníkov a pre nich je k dispozícii detský svet s rôznymi hrami, hračkami, knihami, možnosťou maľovania a rôznych činností rozvíjajúcich ich kreativitu. Aj v oblasti gastronómie sme na nich mysleli a rodičia môžu vybrať pre svoje detičky chutné dobroty z detského menu. 



Thajské masáže, aromaterapia a viac: nový rozmer pohody v Kaštieli Château Bela

Vytúžený oddych v prostredí, ktoré si zamilujete. Využite naše vynovené SPA s množstvom nových ponúk, medzi ktorými nájdete thajské masáže, relaxačné kúpele s aromaterapiou pre krásu pokožky, či SPA so saunami a vírivkou.


Spa pobyt v kaštieli Château Bela si vychutná každý, kto si rád užíva chvíle plné relaxu a pohody v prostredí, ktorý vás prekvapí množstvom príležitostí pre oddych, regeneráciu a zábavu.



Jeseň znamená čas spojiť sa sami so sebou cez prírodu a relax v pokojnom prostredí. Toto všetko Vám ponúka Hotel Kaštieľ Mojmírovce. 

Kombinácia historického prostredia, príjemného parku a priestranných izieb je dokonalá pre zrelaxovanie tela i ducha. Oddychujte vo wellness centre, nechajte sa objať vodou v plaveckom bazéne, dajte pocítiť telu, že žije pri hre bowlingu, minigolfu, tenisu, volejbalu alebo ho uvoľnite pri masáži od profesionálov, či pobytom v neďalekom termálnom kúpalisku s celoročnou prevádzkou. Cibrite zmysly pri streľbe v strelnici a objavte silu vašich chuťových pohárikov prostredníctvom famóznych chutí, ktoré ponúkajú jedlá tvorené s láskou kuchárskym tímom hotela.



Slnečné lúče jesene majú magickú moc, nech padajú na Vašu tvár v záhrade pri káve s chuťou slaného karamelu a dodajú Vám potrebnú energiu...pri čítaní knihy, rozhovore s partnerom, sestrou, mamou, alebo len tak, pri jednoduchom bytí osamote.

Kontaktujte Hotel Kaštieľ Mojmírovce +421 905 381 268, recepcia@kastielmojmirovce.sk a tím hotela Vám pripraví ponuku podľa vašich potrieb.



Doprajte si čas pre seba aj so svojimi najbližšími v Grandhoteli Starý Smokovec

Vyrazte na pánsku či dámsku jazdu alebo na romantický pobyt so svojou milovanou polovičkou do srdca Vysokých Tatier. Privíta vás krásny priestor Wilson Café & Baru, ktorého súčasťou je aj slnečná terasa. Pochutnať si okrem dobrej kávy či drinkoch môžete aj na skvelých jedlách z lobby menu.

Odmeňte sa skvelým paradajkovým krémom, Grand burgrom či Club sendvičom a zakončite to čokoládovým koláčom s malinami. Pokračujte do priestrannej izby, kde si nájdete župany a papuče a odtiaľ priamo do wellness centra, v ktorom nájdete tri sauny, dve vírivky, ale aj bazén s vodným barom. Naplánujte si turistiku vo vysokohorskom prostredí a navštívte degustačnú predajňu R. Jelínek hneď vedľa hotela. Zregenerujte pod rukami masérov v nových masérskych miestnostiach a potešte svoje chuťové poháriky v Reštaurácii Lefévre.



Ozajstný relax s nádychom elegancie si užijete v Grandhoteli Praha

Secesný hotel v Tatranskej Lomnici je skvelou voľbou pre ľudí túžiacich po bezstarostnom oddychu. Pozvite sem svoju milovanú osobu a nechajte sa zlákať do reštaurácie s precízne servírovaným jedlom. Vysoká hotelová hala Grand Lounge s ponukou domácich dizajnových dezertov vám zaručí úsmev na tvári. Pohodlne sa usaďte aj na terase pri pohári dobrého vína a sledujte, ako sa nad štítmi Vysokých Tatier objavuje nočná obloha. Grandhotel Praha sa stal už po niekoľkýkrát víťazom ocenenia Heritage Hotels of Europe v kategórii Heritage & Wellness.


Presvedčte sa sami o vyzdvihnutých wellness službách v Grand Mountain Spa a s interiérovým aj exteriérovým bazénom, vírivkami a saunami. Doprajte si prvotriednu starostlivosť pri telových ošetreniach a masážach a objavte kozmetiku Tatry Wellness Elixír. Načerpajte nové sily v prírode a po návrate domov nezabudnite na životnú rovnováhu a čas pre seba.



Spomaľte a vychutnajte si čaro jesene v Château Gbeľany 

Jeseň je časom spomaliť a načerpať nové sily, vychutnajte si ju a oddýchnite si v historickom hoteli Château Gbeľany. V ponuke pobytov hotela nájdete štyri celoročné wellness pobyty, kde si každý nájde ten pravý pre seba. Okrem toho ešte v sviatočnom víkende pre Dušičkami budete môcť zažiť špeciálny pobyt – so zábavou pre dospelých i páry vo forme súťažného kvízu, ako aj tvorivé workshopy a ďalší zaujímavý program  pre rodiny s deťmi.

(Nielen) počas celej jesene si však budete môcť vybrať medzi štyrmi stálicami v ponuke pobytov, kde každý v sebe ukrýva dávku dokonalého oddychu a záleží už len na vašich preferenciách, ktorý si vyberiete.


Máte plný kalendár a len obmedzené časové možnosti na krátky únik od reality? Poteší vás jednonocový wellness pobyt STANDARD s vychladeným sektom, welcome drinkom, wellnessom a masážami.  

Chcete stráviť príjemný víkend vo dvojici ? Základné  must have  nájdete vo WELLNESS pobyte RELAX s konzumom v reštaurácii, wellnessom a vychladeným sektom na izbe. 
Chcete niečo špeciálne? 

WELLNESS pobyty ROMANTIC a EXCLUSIVE v sebe ukrývajú aj ďalšie služby, oba z nich vám poskytnú uvoľňujúce masáže, 50 € konzum v reštaurácii, vychladený sekt na izbe  i wellness záleží už len na vás či  máte radšej romantiku v izbe s historizujúcim dizajnom, ktorý vás vráti do dávnych dôb alebo  modernu v podobe izby SUPEERIOR s LOGGIOU ktorá vám poskytne aj balkón s výhľadom do priľahlého anglického parku a zdanlivé spoje nie s okolitou prírodou. 

Nechajte sa rozmaznávať na pobyte v kaštieli. Rezervujte si ten váš už teraz tu >>> 



Je čas nechať jesenný vietor prečistiť myseľ a posilniť telo. Naše Historické Hotely Slovenska sa snažia priniesť vám tento skúsenosť prostredníctvom rôznorodých (wellness) ponúk. Zamerajte sa na seba, vychutnajte si chvíle oddychu a nechajte sa hýčkať v historickom prostredí, ktoré nesie v sebe krásu minulosti a pohodlie súčasnosti. Ak chcete naplniť svoj jesenný reset, zistite viac o ponukách jednotlivých hotelov preklikom na ich web a vyberte si tú ponuku, ktorá zodpovedá vašim predstavám. Dajte svojmu telu a duši to, čo si zaslúžia. Oddych a regeneráciu v náručí histórie a prírody.