Kam na Veľkú noc?

Title image
Veľká noc v našich prekrásnych historických hoteloch

Veľká noc je pomaly za dverami a nastal čas sa pomaly rozhodnúť, ako strávite túto udalosť symbolizujúcu príchod jari...


Pre inšpiráciu vyberáme z veľkonočnej ponuky našich partnerov, historických hotelov Slovenska.


A že je z čoho vyberať! Veď, posúďte sami...


Vychutnajte si prebúdzanie jari v Trenčianskych Tepliciach obklopených zeleňou

Pravá Veľká noc podľa slovenských tradícii aj s klasickou veľkonočnou kuchyňou - to je historický hotel Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach. 

Získajte štyri noci oddychu na skok od rozkvitnutého kúpeľného parku a turistických chodníkov. To je Veľká noc v tomto nádhernom historickom hoteli. Kliknite a zistite viac >>>


Zažite  netradične tradičnú Veľkú noc v historickom centre kráľovského mesta Kežmarok

Na všetkých, ktorí si počas Veľkonočných sviatkov chcú dopriať luxus, komfort a atmosféru prvého boutique hotela pod Tatrami-hotela Hviezdoslav , čaká pobyt v regionálnom štýle s tradičnými veľkonočnými pochúťkami a tematickými tvorivými dielňami.


Kliknite a dozviete sa viac, aké prekvapenie na Veľkú noc nachystal pre vás práve Boutique Hotel Hviezdoslav hneď teraz >>>


Oslávte tradície Veľkej noci v centre Vysokých Tatier

V Grandhoteli Starý Smokovec budete môcť ochutnať špeciálne veľkonočné obedové menu aj večerné bufety s dodržiavaním tradícií a okrem toho si aj vypočuť ľudovú hudbu. Nebudú tak chýbať živé vystúpenia a vo Veľkonočný pondelok aj folklórna hudba pána Mirgu. Deti sa môžu tešiť na bohatý animačný program a všetci hostia dostanú lístky na lanovky, ktoré môžu využiť aj ako skipasy v tatranských strediskách Starý Smokovec, Tatranská Lomnica či Štrbské Pleso.


Okrem programu v hoteli môžete svoj pobyt obohatiť o návštevu Tatranského ľadového dómu na Hrebienku.


Užite si ikonický hotel pod Lomnickým štítom 

Grandhotel Praha neďaleko horského strediska Tatranská Lomnica už tradične prichystal veľkonočný program, ktorý nadchne celú rodinu. Deti si môžu užiť zábavu pri hrách a aktivitách s animátormi a vystúpenie Detského folklórneho súboru Venček vo Veľkonočný pondelok. Rodičia si určite pochutia na tradičných pochutinách tohto sviatočného obdobia, a to pri špeciálnom veľkonočnom menu či tematických večeriach.


Vo Veľký piatok a Veľkonočnú nedeľu je predĺžená otváracia doba wellness len pre dospelých. Okrem skvelých služieb a programu v hoteli si tu užijete aj skvelú lyžovačku. Skipasy dostanete v cene pobytu a využiť ich môžete aj na Štrbskom Plese či v Starom Smokovci. 


Užite si Veľkú noc s rodinou v Château Bela

Zatiaľ čo deti voľne pobehujú v parku, animačný tím hohto prekrásneho hotela sa o ne postará s množstvom aktivít. Dospelí môžu ochutnať vlastné vína a relaxovať v pohodlných, luxusných izbách.


Užite si pobyt v krásnom prostredí ďaleko od ruchu veľkomesta. Užite si veľkonočný pobyt v historickom hoteli Château Bela >>>

 

Strávte veľkonočný pobyt v srdci Oravy, v objatí prírody a krásnej historickej architektúry Kaštieľa Kubínyi

Kvalitu služieb a osobný prístup ku každému hosťovi spoznáte hneď pri prvom stretnutí. Počas pobytu v historickom hoteli Kaštieľ Kubínyi si užijete: komfortné ubytovanie s raňajkami, moderné wellness, masáže, privátnu exteriérovú vírivku, vínnu degustáciu s občerstvením, nedeľnú pohodu v podobe bohatých veľkonočných raňajok, neskorší check-out, prehliadku historického kaštieľa či turistické a cyklo trasy v oravských horách...


..a možno stihneme ešte aj jarnú lyžovačku... Váš pobyt si zarezervujete na info@kastielkubinyi.sk alebo na 0948 000 634 / 0948 001 228. Historický hotel Kaštieľ Kubínyi sa teší na Vašu návštevu>>>


Vycestujte z domu na Veľkú noc a navštívte Château Gbeľany

Prežite Veľkú noc s rodinou či priateľmi netradične mimo domáceho prostredia a vycestujte do Château Gbeľany, kde máte mestský ruch Žiliny aj pokoj hôr Malej Fatry na dosah. Historický hotel Château Gbeľany sa nachádza práve na pol ceste, takže budete mať všade blízko aj pre vaše ďalšie dobrodružstvá.


V kaštieli si okrem toho pre vás pripravili bohatý program workshopov pre deti a rodičov, detské kino a možno sa zveziete aj na koni v areáli anglického parku s výhľadom na kaštieľ. V hoteli mysleli aj na váš oddych a pohodu –  v cene pobytového balíčka máte chutné raňajky i večere, podvečernú kávičku s koláčikom, vínko na izbe pri príchode, ako aj relax vo wellness každý deň pobytu. Spolu s prechádzkou v parku  máte o program postarané ... a možno sa vám ani nebude pýtať ísť niekde inde. 


Prežite tradičné Veľkonočné sviatky netradične, na zámku!

Doprajte si víkend s rodinou alebo partnerom u nás a oddychujte si vo wellnesse, doprajte si masáž, dobré jedlo alebo jarné prechádzky v zámockom parku. Šimák Zámok Pezinok, Palace Art hotel Pezinok si pre vás pripravili program s ľudovou živou hudbou, animátorku pre deti či tradičný Veľkonočný brunch.


Veľkonočný pobyt v termíne 08.-10.04.2023 obsahuje: 

Ubytovanie s raňajkami pre 2 osoby na 2 noci (8.-10.04.2023)

Neobmedzený vstup do wellness pre 2 osoby (štandardne 120min.)

Sobota/08.04.2023 : 3-chodová večera pre 2 osoby v Zámockej vieche pri živej ľudovej kapele

Nedeľa/09.04.2023: Animátorka pre deti s programom od 13:00-15:00


Doplatok: Tradičný Veľkonočný brunch v Zámockej vieche v nedeľu pri živej hudbe(09.04.2023, od 12:00-15:00 - 39€/osoba)

alebo špeciálne obedové Veľkonočné 3-chodové menu v Palffy restaurant so sprievodom klaviristu (09.04.2023, obed - 69€/osoba)


Či už  radi oddychujete aktívne alebo pasívne veľkonočný pobyt v historickom hoteli, kaštieli či na zámku si určite užijete. Tak čo, vybrali ste si? Ktorý z historických hotelov Vás inšpiroval svojou veľkonočnou ponukou najviac?