Kam sa chystáte na letnú dovolenku?

Title image
Akú dovolenku si vybrať? Kde? Dá sa aj s deťmi? Prečo je skvelý nápad stráviť leto a dovolenku na Slovensku, v Historických hoteloch Slovenska.

Je tu! Vytúžené leto bez obmedzení v cestovaní. Chcete si ho užiť naplno, ale zároveň sa vyhnúť davom v rezortoch a na atrakciách? Vsaďte na istotu, strávte ho v hoteli s titulom Slovakia´s leading Boutique hotel 2021.


Čo tak overená tutovka, najpredávanejší pobytový balíček pre dvojice Nocľah u Básnika – piknik u Impresionistu.


Romantické popoludnie alebo večer v spoločnosti milovanej osoby, voňavá tráva, štebotanie vtáčikov, košík plný dobrôt, večera pri sviečkach a komfortná izba. Zabudnite na realitu, doprajte si oddych s nádychom histórie v exkluzívnom prostredí vytvorenom pomocou jedinečného dizajnu, decentného luxusu a komornej atmosféry.

Nechýba ani ponuka pre rodiny s deťmi, pre tie je určený bonusmi nabitý  pobytový balík Potulky kráľovským mestom.


Nenechajte si ujsť neopakovateľný zážitok zo spoločnej dovolenky s Vašimi najbližšími v srdci kráľovského mesta Kežmarok, s nekonečnými možnosťami turistického, kultúrneho i športového vyžitia v neďalekých Vysokých Tatrách, Pieninách, či Slovenskom raji v malom hoteli s veľkým srdcom na križovatke národných parkov.


Lákavú kombináciu histórie a pokojného prostredia uprostred parku a komfortného ubytovania nájdete v Hoteli Kaštieľ Mojmírovce ****. V grófskom sídle si pochutnáte na vynikajúcom jedle či víne, oddýchnete si vo wellness alebo si užijete deň v Thermalparku Nitrava, ktorý je odtiaľ len na skok. 


Letná dovolenka v TMR hoteloch bude ešte bohatšia

Zavítajte do tatranských grandhotelov a užite si okrem blízkej prírody aj bohatý program. K pobytu získate benefity na každý deň. Dostanete tak lístky na lanovky do Vysokých, ale aj Nízkych Tatier a tiež vstupy do vodných parkov Tatralandia a Bešeňová.


V Grandhoteli Praha sme pre hostí prichystali nové à la carte menu a isto ich počas leta poteší naše Grand Mountain Spa s vonkajším aj vnútorným bazénom či tanečno-hudobný program. Ak hľadáte dokonalý zážitok pre Vás a Vašu polovičku, doprajte si Romantiku pod hviezdami a užite si súkromie v bazéne, saune či vírivke.

 


V Grandhoteli Starý Smokovec pribudol na terase kvetovo-bylinný záhon. Príďte sa pozrieť, ako sa mu darí a zavítajte aj do degustačného baru a predajne produktov R. Jelínek. Užite si letný program v hoteli v Smokovci a tiež aktivity a podujatia na Hrebienku, na ktorý sa môžete vyviesť pozemnou lanovkou.



Doprajte si kráľovský zážitok v srdci Slovenska. Špičkové jedlo, relax v našom wellness, prehliadka zámku a prvotriedny servis - to všetko na pozadí histórie.

Aj takto môže vyzerať Váš pobyt v The Grand Vígľaš****. Rezervujte si svoj pobyt ešte dnes a tešte sa na priam luxusný zážitok.




Uniknite ruchu veľkomesta a nechajte sa vtiahnúť do rozprávkovo letných dní v zámockom hoteli**** Galicia Nueva. Piknik v zámockom parku, alebo plavba na člnku popod romantický mostík na pôvodný ostrov v strede rybníka nadchne nielen zaľúbené páry.


Na svoje si prídu tí, ktorí majú radi oddych v lone prírody, ale aj tí aktívnejší,  športovci, cyklisti, či rybári. Osvieženie v podobe správne vychladeného drinku je už len čerešničkou na torte po skvelom letnom dni.


Počas prázdnin sa vyberte aj na sever Slovenska, určite má čo ponúknuť. A na rozdiel od preplnených Tatier si budete môcť užiť naplno aj prírodné krásy Malej či Veľkej Fatry. V tomto okolí odporúčame ubytovať sa v jednom z našich historických hotelov – Château Gbeľany, odkiaľ to budete mať na skok ku viacerým atrakciám v okolí.


Vyberte sa spoznávať históriu a kultúru  - v okolí nájdete hneď dva zaujímavé hrady, ktoré stoja za prebádanie – hrad Strečno a hrad Budatín. Ak si váš výlet chcete obohatiť športovým výkonom,  v hoteli Vám požičajú aj bicykle. Ku obom hradom vedie cyklotrasa popri vodnom diele Žilina .Na recepcii Vám radi poradia  aj náročné či menej náročné turistické trasy, ktoré nájdete v neďalekej Malej Fatre.


Areál hotela samotný však ponúka dostatok možností ako stráviť váš deň naplno. V lete si môžete vychutnávať slnečné lúče v parku, ktorý obklopuje celý hotel. Je už len na Vás či si zvolíte ležérnejší program v podobe prechádzky, pikniku, či posedenie na lavičke alebo akčnejší program v podobe vonkajších hier, ktoré  Vám poskytnú na zapožičanie na recepcii.


Ani škaredé počasie nepokazí vašu dovolenku. V interiéri kaštieľa nájdete wellness s piatimi saunami, vonkajšou vírivkou a vnútorným bazénom a letnou terasou, bowling i fitness centrum, prípadne si môžete zapožičať spoločenské hry a leňošiť na izbe.


Okrem bohatej ponuky aktivít sa môžete tešiť aj na fantastické jedlo. V každom ročnom období tu majú sezónne ladený A laCarte a k tomu aj sezónne špeciality. V niektorých termínoch dokonca môžete zažiť aj grilovačku priamo v parku. Jedlo i nápoje si môžete vychutnať aj na jednej z letných terás – na nádvorí alebo v parku.


Strávte vašu dovolenku na  Slovensku  v Château Gbeľany. Aj v tomto zariadení môžete využiť váš rekreačný poukaz. Letnú ponuku nájdete tu.  




Zarezervujte si svoju dovolenku na Slovensku v našich historických hoteloch už teraz a dajte šancu a podporte domáci cestovný ruch. Slovensko, ako aj historického hotely či zámky si zaslúžia váš záujem. Využite first moment ceny rezervujte si pobyt podľa vašich predstáv hned teraz!