Najlepších hoteliérov ocenili na Haute Grandier

Title image
Prestížne ocenenie z galavečera v Dubaji si odniesol aj trenčiansky Hotel Elizabeth.

Jedna z najvýznamnejších akcií pre všetkých hoteliérov vo svete je globálne oceňovanie Haute Grandier. Tento rok sa konala v prvý novembrový večer v Pallazzo Versace v Dubaji. Oceňovania sa zúčastnili zástupcovia hotelov, VIP osobnosti z Blízkeho východu, médiá a sledovali, kto si odnesie ocenenie za svoju reštauráciu, hotel alebo spa.

Do hodnotenia sa okrem hlasov širokej verejnosti započítava aj aktivita hotelov na internete. O víťazstve rozhoduje odborná komisia, ktorá garantuje transparentnosť hlasovacieho procesu.

Celkovým víťazom pre rok 2018 sa stal Five Palm Jumeriah Dubai. Svoje želiezko v ohni malo aj Slovensko prostredníctvom Hotela Elizabeth z Trenčína. Ten si odniesol ocenenie za Najlepší mestský hotel v regióne. Ocenenie z rúk Marinique De Wet, zakladateľky Haute Grandier, prevzal konateľ hotela Jan Svoboda.

„Ocenenie pre Hotel Elizabeth v tak silnej konkurencii globálnych značiek považujeme za skvelú reklamu nielen pre mesto Trenčín, ale aj Slovensko. Sme destinácia hodná návštevy, kde sú kvalitné hotely s adekvátnymi službami“, vyjadril sa Jan Svoboda po prevzatí ocenenia.

Hotel Elizabeth otvorili pred šiestimi rokmi po takmer dvojročnej rekonštrukcii. Ponúka 78 komfortných izieb, wellness Caracalla spa, secesnú kaviareň Sisi a originálnu reštauráciu Elizabeth. V minulosti už získal niekoľko európskych ocenení. Dnes ho riadi aktuálny hoteliér roka Tiago Viganó.