Svadba, školenie, meeting, teambuilding či konferencia?

Title image
Očarte svoju polovičku, svojich zamestnancov, či obchodných partnerov štýlovými priestormi s nádychom histórie....

Plánujete školenie, meeting, teambuilding, či konferenciu? Boutique Hotel Hviezdoslav odporúča: "Ohúrte svojich zamestnancov , či obchodných partnerov štýlovými priestormi a top servisom v kráľovskom meste pod Tatrami. Postaráme sa o vás kráľovsky. Staré múry, nový dych, bard slovenskej poézie a kuchyňa-jedna z najlepších v regióne".


Komfort na prvom mieste.
Ubytujte účastníkov v 37ich štýlových a komfortných izbách v 4-och prepojených meštianskych domoch.

Školenie pre váš malý kolektív, či veľká konferencia? V hoteli Hviezdoslav žiadny problém. K dispozícii je: 

Svojou kapacitou vhodný skôr pre menšie skupiny, preferujúce intimitu a nerušený priebeh stretnutí „ za zatvorenými dverami“. Nesie meno Imricha Thökoly sedmohradského kniežaťa, ktorému v minulosti patril neďaleký Kežmarský hrad.

Historizujúci salón pre stredne veľké skupiny. Nesie meno maršála cisárskej armády Pavla Kraya, ktorý sa v dome, kde je teraz salón, narodil. Je pamiatkou i na jeho starého otca legendárneho kežmarského richtára, Jakuba Kraya.

Hľadáte výnimočné miesto pre výnimočné stretnutie? Tento salón je pre vás to pravé.

- elegantná sála, ktorá je vďaka svojej variabilite vhodná na usporiadanie podujatia akéhokoľvek zamerania – konferencie, rauty, plesy, školenia, či svadby.

 

Vášmu eventu dodá punc jedinečnosti široká ponuka jedál, nápojov, poctivé coffee breaky, chutná káva nášho vlastného blendu, no najmä top servis.

Personál Boutique Hotel Hviezdoslav rád poradí či zorganizuje i program pre voľný čas účastníkov vašich eventov – výlety do okolia, návšteva historických pamiatok v samotnom meste, či športové aktivity.



Povedzte ÁNO jesennej svadbe na zámku... Na ktorom? Hotel The Grand Vígľaš


Oranžová, žltá, červená, či všetky odtiene hnedej už čoskoro vystriedajú všadeprítomnú jasnú zeleň. Je to znamenie, že leto už o pár týždňov vystrieda bohatá pani jeseň, ktorá maľuje svojou paletou všetko navôkol.


Ak aj vy hľadáte dokonalý termín na váš deň D a milujete farebné divadlo, ktoré si pre nás príroda pripravuje každý rok, povedzte vaše ÁNO jesennej svadbe na Zámku Vígľaš.




Vezmite Vašich kolegov pod Lomnický štít

 

Ak hľadáte inšpiratívne prostredie pre Vaše firemné podujatie či konferenciu, zavítajte do známeho Grandhotela Praha, ktorý sa týči pod Lomnickým štítom. V secesnom hoteli pocítite závan histórie, ktorá sa tu píše už od roku 1905. Veľkokapacitné konferenčné priestory poskytnú naraz priestor až pre 350 účastníkov školenia či workshopu.


Príjemne si odpočiňte v Grand Mountain Spa, kde vás čakajú vírivky, sauny a bazény, a to tak v interiéri, ako aj v exteriéri. V konferenčnej ponuke si môžete vybrať zo širokej palety coffee breakov, bufetov aj starostlivo pripraveného servírovaného menu. Posuňte Vaše firemné podujatie na vyššiu úroveň a užite si s kolegami aj okolitú tatranskú prírodu s lístkami na lanovky a vstupmi do vodných parkov grátis.



Château Bela ponúka spoločnostiam jedinečnú príležitosť využiť historické priestory pre organizovanie seminárov, konferencií, podujatí a množstvo jedinečných možností rozprávkovej svadby.


Ponúkame vám romantické prostredie, excelentný kulinársky zážitok a tím skúsených profesionálov, ktorí sú pripravení splniť Vaše očakávania. Vyberte si medzi rôznymi salónmi a nájdite ten správny pre vaše potreby.



Stavte na Grandhotel v srdci Vysokých Tatier

Ubytujte sa v jednom z prvých hotelov vo Vysokých Tatrách a zorganizujte si tu kongres či teambuilding s výhľadom na Slavkovský štít. Grandhotel Starý Smokovec vás privíta pôvabným interiérom nadýchaným históriou od roku 1904. Elegantné konferenčné priestory s kapacitou vyše 200 osôb dajú Vášmu podujatiu nový rozmer a určite na Vašich kolegov zapôsobia pozitívnym dojmom.


Odneste si domov nádherné spomienky z neformálnych posedení vo Wilson Café & Bar alebo z degustačného baru a predajne produktov R. Jelínek, ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti hotela. Priestranné a vkusne zariadené izby vám vytvoria komfort aj pre dlhší pobyt a po aktivitami nabitom dni si môžete príjemne oddýchnuť vo Wellness & Spa. K pobytu navyše dostanete lístky na lanovky a vstupy do vodných parkov grátis.



Ak plánujte vaše firemné podujatie na Strednom Slovensku, vynikajúca voľba je aj historický hotel Château Gbeľany, ktorý sa nachádza neďaleko severnej  križovatky ciest medzi východom a západom  - pri Žiline.  Pohodlne sa sem dostanete teda z každého kúta Slovenska – autom či vlakovou dopravou. Spojte pracovné povinnosti s relaxom v podobe teambulidingu v  pôsobivom prostredí barokového kaštieľa obklopeného rozsiahlym anglickým parkom. Hoci v centre Žiliny môžete byť autom za 10 minút, v CHATEAU GBEĽANY čas plynie celkom pomaly...

Či už plánujete menšie alebo väčšie  firemné podujatie v Château Gbeľany vďaka variabilite priestorov nájdete, čo hľadáte. V kongresovej sále a pri školskom sedení pohodlne zmestí až 200 osôb. Vďaka mobilnej deliacej stene je možné kongresovú sálu rozdeliť na dve samostatné miestnosti pre menšie skupiny až do 80 osôb. Pre komornejšie podujatia do 20 osôb sú k dispozícii historické salóniky.


Všetky priestory vhodné na konferencie, školenia či obchodné jednania sú vybavené technikou a pripojením na internet- k dispozícii sú plátna a dataprojektory a flipchart. Tak neváhajte a kontaktujte Château Gbeľany s vašou predstavou a oni vám už pomôžu naplánovať vaše firemné podujatie na mieru.


Svadba, školenie, meeting, teambuilding či konferencia. Pravé miesto, kde sa má odohrať vaše podujatie sú naše jedinečné Historické Hotely Slovenska