Tak toto si rozhodne nemôžete nechať ujsť!

Title image
Leto je tu a my sme pre Vás pripravili TOP tipy na eventy a podujatia počas letných prázdnin u našich partnerov, ktoré rozhodne nemôžete premeškať!

Tak napríklad počas leta sa v Chateau Gbeľany bude konať viacero podujatí, ktoré sa rozhodne oplatí zažiť.



Pre milovníkov zahraničných kuchýň a letnej pohody pri grile odporúčame pripravovaný Mexický večer, ktorý sa uskutoční už 22.7.2022 od 17:00. Mexický večer bude prebiehať pod holým nebom, v anglickom parku pri letnej terase reštaurácie Belene. A na čo sa môžete tešiť? Na mexické špeciality z grilu, kuchársku OFYR show, ohňovú show a príjemnú hudbu. Na úvod ako občerstvenie dostanete nachos  s rôznymi dipmi spolu s welcome drinkom.


Na začiatku augusta môžete zas zažiť vyššiu gastronómiu vo forme šesťchodovového degustačného menu s chuťami Ázie podávaného počas degustačnej večere na nádvorí  hotela. Špeciálnym hosťom, ktorý pre Vás pripraví menu bude známy slovenský šéfkuchár Michal Konrád. Celým večerom Vás bude sprevádzať známy moderátor Milan ,,Junior“ Zimnýkoval a celkovú atmosféru  a noblesu historického nádvoria podčiarkne svojimi vystúpeniami Café strings.


Historické nádvorie sa v auguste stane aj dejiskom kultúrneho podujatia  - koncertu speváckych hviezd Martina Babjaka a Terézie Kružliakovej spolu so štátnym komorným orchestrom. Nádvorie rozozvučia tónmi klasickej hudby a známymi i menej známymi árijami. Už 25.8. 2022 o 18:00 


V Krone Svätý Jur pripravujeme bohatý program na celé leto. Hostia si môžu každý deň dopriať pohodu na pokojnej terase pri našich grilovaných špecialitách.


Stred letných týždňov patrí kultúrnemu letu – tešiť sa môžete na hudobné vystúpenia zaujímavých kapiel, muzikantov a takisto na premietanie letného kina .

Na začiatku leta oslávi Krone svoje tretie narodeniny. V sobotu 9. júla 2022 sa môžete tešiť na vystúpenia hudobníkov z kapely Neskorý zber, Cestu rytiera (animácie pre deti) od skupiny Schatmansdorf a šermiarske vystúpenia členov združenia Manu Forti. Hlavný bod programu bude koncert kapely Šalefuky.  


Kežmarský Boutique hotel Hviezdoslav vsadil i počas tohto leta na osvedčené formáty eventov, ktoré už majú svoju fanúšikovskú základňu v radoch stálych hotelových hostí ako aj u miestnych. Ide o letné podujatia u Básnika. 



Nielen pre gurmánov a znalcov vína je určený event 50 odtieňov Rosé  (22.júla2022)- večer grilovaných rýb, letných šalátov a ružového vína na kvetinovej terase hotela Hviezdoslav spojený s letným koncertom PAPER MOON TRIO. Svetom "rosé" hostí prevedie someliér Miroslav BALÁŽIK.

Večer steakov a vína - tá pravá veselica v country štýle s grilovanými steakami a ďalšími dobrotami v dokonalej kombinácii s červenými vínami a s hudobným doprovodom Country dua Weteráni sa bude konať 11.augusta 2022.

Chute a emócie z rôznych kútov sveta– 25. augusta 2022
Máte radi show, jedlá zo všetkých kútov sveta, výbornú hudbu, cudzokrajné rytmy a chutné miešané drinky ?

Hotel Hviezdoslav to všetko ponúka v jednom balení .
Na hostí čaká:
- kuchárska show tímu kuchárov hotela Hviezdoslav pod vedením šéfkuchára Miroslava Kriššáka
- barmanská show plná chutných drinkov z rôznych krajín sveta, ale aj prekvapení
- tanečná show a hudobné vystúpenie


S letom prichádza do Grandhotela Praha skvelý program. Vkročte na tanečný parket pod hviezdnou oblohou a užite si romantiku v Grandhoteli Praha.

Nechajte sa zlákať aj na školu tanca s profesionálnym inštruktorom a vdýchnite Vášmu letnému pobytu tatranský rytmus. Tešiť sa môžete aj na skvelý letný program so živou hudbou či zábavu a skvelé jedlo v Humne Tatry. Po roku sa opäť k do Grandhotelu Praha vracia Vínny festival, na ktorom sa predstaví 5 slovenských vinárstiev pri tónoch ľudovej hudby a pochutinách od slovenských farmárov.


Nádvorie obľúbenej kultúrnej pamiatky opäť ožíva. Už od 1.júla na všetkých návštevníkov zámockého hotela The Grand Vígľaš**** čaká pestrý kultúrny program, v rámci ktorého sa aj vy môžete tešiť napríklad hudobné vystúpenia, vedomostné kvízy, ale i na zaujímavé večerné besedy s osobnosťami. Júlové diskusie už teraz sľubujú množstvo úsmevov, cestovateľských zážitkov, ale i informácií z oblasti literatúry a zdravia. Viac o pobyte Leto na zámku nájdete tu.

 

Zamestnanci hotela si zároveň po dvojročnej pandemickej prestávke pripravili pre všetkých potenciálnych návštevníkov videopozvánku, ktorá vyjadruje radosť zo všetkých letných stretnutí.


Grandhotel Starý Smokovec Vám počas prázdnin ponúkne kultúrne leto.


Objavte jeho secesné priestory, ktoré budú patriť divadlu, akustickým koncertom a talentovaných spevákov. Pobyt hosťom spríjemní speváčka Katka Koščová, saxofonista Slavomír Rakyta, huslista Martin Sliva, Duo Chills či Paper Moon Trio. Výhodná poloha hotela pod stanicou pozemnej lanovky na Hrebienok Vám zabezpečí skvelú východiskovú poloha pre horskú turistiku. Povýšte svoj pobyt na vyššiu úroveň a vyberte sa lanovkou na Večeru pod hviezdami na Skalnatom plese. 


No a čo si pre vás pripravil hotel Hotel Château Bela Môžete zažiť dovolenku ako z toskánskeho vidieka!

Počas leta si môžete vybrať z našej širokej ponuky pobytov a deti sa môžu tešiť na bohatý animačný program.


Tak čo poviete? V historických hoteloch Slovenska sa stále niečo deje a oplatí sa zažiť leto aj u nás doma, na Slovensku. A to v prekrásnom prostredí hotelov, ktoré spájajú atsmosféru histórie a súčasnosti.