Vyberte si školenie či konferenciu v atmosfére luxusu Slovenských Historických Hotelov

Title image
Školenia a konferencie v atmosfére luxusu historických hotelov, kde sa tradícia stretáva s modernosťou

Keď sa stretávajú história a moderný komfort, vytvorí sa magická atmosféra, ktorá dokáže očariť a uchvátiť všetkých účastníkov školení a konferencií. História a tradícia sa spájajú s prvotriednymi službami a elegantným prostredím, čím poskytujú neopakovateľný zážitok pre všetkých.


V článku si predstavíme výnimočné Slovenské Historické Hotely, ktoré sú dokonalým miestom pre vaše podnikateľské stretnutia, školenia a konferencie. Pridajte k tomu profesionálny prístup a výnimočnú atmosféru a máte pred sebou neodolateľný recept na úspech. Veď posúďte sami: 



Špičkový štandard poskytovaných služieb a výnimočné prostredie historického miesta Galicia Nueva

To sú dôležité a nevyhnutné prvky na organizáciu netradičných firemných podujatí, teambuildingov, konferencií, školení alebo dôležitých obchodných rokovaní. Centrálny priestor dvorana Arcadia s kapacitou až 250 miest pri banketovom sedení, alebo 400 miest pri kino sedení, spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky.


Výnimočný priestor Župnej sieni s kapacitou 90 miest pri kino sedení s pôvodnou neskorobarokovou freskovou výzdobou dodá vášmu pracovnému dňu dôležitosť. Privátny salónik Komora Haličského kráľovstva je ideálny priestor pre privátne stretnutia a rokovania, kapacita dosahuje 40 osôb pri kino sedení.

 

Stačí si už len vybrať čas, miesto a služby Galicia Nueva, zámockého hotela**** sú vám k dispozícií. Skúsení profesionáli vám vo všetkom veľmi radi ochotne poradia. Všetko ostatné následne zariadia k vašej plnej spokojnosti.



Kongres či firemné podujatie v historickom prostredí Château Gbeľany. Exkluzívne a nezabudnuteľné.

Ak plánujte vaše firemné podujatie na Strednom Slovensku, vynikajúca voľba je historický hotel Château Gbeľany, ktorý sa nachádza neďaleko severnej  križovatky ciest medzi východom a západom  - pri Žiline.  Pohodlne sa sem dostanete teda z každého kúta Slovenska – autom či vlakovou dopravou. Spojte pracovné povinnosti s relaxom v podobe teambulidingu v  pôsobivom prostredí barokového kaštieľa obklopeného rozsiahlym anglickým parkom.


Hoci v centre Žiliny môžete byť autom za 10 minút, v Château Gbeľany čas plynie celkom pomaly...Vychutnajte si spoločne oddych vo welllness centre, zábavu pri bowlingu, či spoločné posedenie (nielen) pri dobrom jedle a víne v útulnej vinárni.


Či už plánujete menšie alebo väčšie  firemné podujatie v Château Gbeľany vďaka variabilite priestorov nájdete, čo hľadáte. V kongresovej sále sa pri školskom sedení pohodlne zmestí až 200 osôb. Vďaka mobilnej deliacej stene je možné kongresovú sálu rozdeliť na dve samostatné miestnosti pre menšie skupiny až do 80 osôb. Pre komornejšie podujatia do 20 osôb sú k dispozícii historické salóniky.


Kongresové priestory sú vybavené modernou audiovizuálnou technikou s možnosťou využitia ozvučenia, projekcie a pripojenia na internet. Neváhajte a kontaktujte Château Gbeľany s vašou predstavou a oni vám už pomôžu naplánovať vaše firemné podujatie na mieru.



Spoznajte nové dimenzie vzdelávania v Kaštieli Mojmírovce, kde sa spája história s modernými konferenčnými priestormi 

Nie je vzdelávanie bez poznania, aj preto je Kaštieľ Mojmírovce miestom kde je možné v prítomnosti ohliadnuť sa do minulosti a budovať budúcnosť.To je podstata rozvoja a premeny. Ani budova kaštieľa nepostála v čase a poskytuje priaznivé podmienky pre kurzy, školenia a konferencie.

Dve budovy hotela disponujú 8 salónmi, 2 priestrannými konferenčnými sálami s maximálnou kapacitou do 200 hostí, vínnou pivnicou pre neformálne stretnutia a veľkorysým exteriérom pre outdoorové aktivity. Samozrejmosťou je technické vybavenie salónov, bezdrôtové mikrofóny a stabilné WI-FI pripojenie.


Relax pre hostí poskytne 25 metrový krytý bazén, wellness, masáže, telocvičňa, volejbalové ihrisko, tenisový kurt, krytá strelnica alebo bowling. Vďaka skúsenostiam, ktoré má kaštieľ s organizáciou slovenských a medzinárodných podujatí, variabilnej ponuke výnimočných priestorov a fantastickej kuchyni u nášho člena získate spoľahlivého partnera pre organizovanie Vašich podujatí.

Kontaktujte Kaštieľ Mojmírovce na  telefóne +421 917 737 526 alebo emailovej adrese manager@kastielmojmirovce.sk. Kaštieľ Mojmírove pre Vás pripraví ponuku na mieru podľa Vašich predstáv a požiadaviek.



Vezmite svojich kolegov do secesných priestorov Grandhotela Praha

Dajte svojmu biznisu punc prepychovej histórie a vyberte sa na školenie do Tatranskej Lomnice, kde vás budú rozmaznávať domácimi dezertami a zmyselnou gastronómiou, ktorá poteší nielen chuťové poháriky, ale poskytne aj pastvu pre oči. Dve konferenčné sály s možnosťou prepojenia a 3 salóniky poskytnú vášmu podujatiu veľkorysú kapacitu až 200 miest pri školskom sedení a 350 miest pri kino sedení.


Naplánujte si počas školenia aj voľný čas a navštívte tatranské strediská pohodlne lanovkami alebo využite vstupy do Bešeňovej či Tatralandie. Strávte večer plný oddychu v oceňovanom Grand Mountain Spa a doprajte si masáž či iné telové ošetrenia. 



Jeden z najstarších tatranských hotelov vzdáva hold osobnostiam histórie: Grandhotel Starý Smokovec

Grandhotel Starý Smokovec očarí vás aj vašich kolegov príjemnou atmosférou vychádzajúcej z vysokých stropov a historickým dizajnom v secesnom štýle. Objavte vynovené wellness & spa so saunami, vírivkami a bazénom s vodným barom. Konferenčné sály a salóniky dostali mená po osobnostiach z dávnejšej histórie či časov nedávno minulých, ktoré poskytnú kapacitu až 120 miest pri školskom, respektíve 234 pri kino sedení.

Okrem toho tu nájdete aj dedikované apartmány mnohým umelcom či manželom Zátopkovcom. Zavítajte do centra Vysokých Tatier a doprajte si aj výlety lanovkami či návštevu vodných parkov v cene pobytu.



Pokiaľ hľadáte miesto pre vaše teambuildingy, školenia alebo rokovania v úzkom kruhu, Kaštieľ Kubínyi je tu pre Vás

Tu nájdete pokojnú a príjemnú atmosféru, nadštandardné služby a osobný prístup ku každému zákazníkovi. V historickom kaštieli z 18. storočia vzniklo po rekonštrukcii 5 hotelových izieb a zároveň sa obnovili pôvodné miestnosti na prízemí, ktoré sú k dispozícii na prenájom. Priestory bývalej hospodárskej budovy dostali rovnako nový účel využitia.  V súčasnosti tu nájdete 7 izieb s vlastnou terasou, eventovú sálu, hotelové wellness a recepciu. 


Eventová sála Amalia je ideálnym miestom pre firemné stretnutia väčších rozmerov. Jej kapacita na sedenie je 65 osôb. Priestor je vybavený dataprojektorom, premietacím plátnom a interným ozvučovacím systémom. Po úspešnom pracovnom dni je pre vás k dispozícii vínna pivnica zo 17.storočia, kam môžete pozvať vašich obchodných partnerov či kolegov z práce na riadenú vínnu degustáciu pod vedením someliéra.


Rozľahlý anglický park môže poslúžiť ako miesto pre rôzne športové aktivity, teambuildingy, alebo záhradnú párty. Otvorený zelený priestor bude bez pochýb tým pravým miestom pre vašu firemnú grilovačku! Kompletnú ponuku Kaštieľa Kubínyi nájdete tu. Skúsený personál Vám rád poradí so správnym výberom a pripraví Vašu cenovú ponuku na mieru.



Firemné stretnutia s dotykom elegancie: Užite si exkluzívne podujatia v Kaštieli Château Bela

Firemné eventy v kaštieli Château Bela sú pre kaštieľ vždy príležitosťou posunúť biznis stretnutia na novú úroveň. Vedenie ako aj personál kaštieľa verí, že na každom detaile záleží, preto starostlivo vyberá menu pre vašich obchodných partnerov a zabezpečuje plynulý chod vašich kongresov a školení. Poloha kaštieľa v tichom prostredí a inšpiratívny interiér prispievajú k bezchybnej organizácii každého firemného stretnutia.


Kaštieľ Château Bela posunie vaše podujatia na novú úroveň! Kontaktujte nášho partnera ešte dnes a rezervujte si miesto na nezabudnuteľné firemné podujatia v kaštieli Château Bela! 



Prepojenie tradície s modernou eleganciou prináša do sveta podnikateľských stretnutí nový rozmer. História sa stáva inšpiráciou a zázemie, ktoré poskytuje najlepšie podmienky pre rast a rozvoj. V týchto historických hoteloch sa školenia a konferencie stávajú nezabudnuteľným zážitkom, ktorý posilňuje tímovú spoluprácu a prináša nové impulzy.


Dovoľte si uniknúť z každodennosti a ponořte sa do atmosféry luxusu a elegancie, ktorú ponúkajú tieto historické hotely. Veríme, že výnimočná kombinácia tradície a modernosti vás a vašich hostí nadchne a prinesie nové výsledky do vášho podnikania. Nechajte sa inšpirovať históriou a vytvorte nové úspešné príbehy vo vzrušujúcom prostredí týchto unikátnych miest.