Netradičné trávenie Veľkej noci v Historických Hoteloch Slovenska!? Návrat k tradíciám

Title image
Veľká noc je ako prvé kvety jari, ktoré rozkvitajú v historickej záhrade hotelov a kaštieľov, prinášajúc s sebou nový začiatok a obnovenie nádeje...

Veľká noc je sviatkom, ktorý sa na Slovensku spája s bohatými tradíciami a zvykmi, pričom mnohé pretrvávajú dodnes. Veľká noc - symbol jari, predstavuje obdobie znovuzrodenia, radosti a nádeje, a pre mnohých z nás je tiež príležitosťou na oddych a relax počas predĺženého sviatočného víkendu.


Ako návrat k starým tradíciám a netradiné trávenie Veľkej Noci, sme sa rozhodli predstaviť vám ponuky vybraných partnerských hotelov a kaštieľov, ktoré prinášajú zážitky plné komfortu, pohody a veľkonočnej atmosféry. Nechajte sa inšpirovať a objavte jedinečné možnosti pre Vašu veľkonočnú dovolenku.


Komfortné ubytovanie, oddych vo wellness a skvelé jedlo v hoteli Kaštieľ Mojmírovce

Na Slovensku sa Veľká noc vždy vyznačovala bohatými tradíciami a zvykmi, z ktorých mnohé pretrvávajú dodnes. Osobitne na slovenských dedinách každoročne ožíva veľkonočná atmosféra. Pre mnohých z nás je Veľká noc aj príležitosťou na oddych v hoteloch počas predĺženého sviatočného víkendu, kde sa personál postará o pohodlie a vytvorí veľkonočnú atmosféru. Aj v Hoteli Kaštieľ Mojmírovce sa na Veľkú noc pripravili.

Počas pobytu sa môžete tešiť nielen na komfortné ubytovanie, oddych vo wellness, či dobré jedlo počas večere a bohatých raňajok. Váš pobyt si zarezervujte na recepcia@kastielmojmirovce.sk alebo na +421 37 77 98 201 / +421 907 846 040. Hotel Kaštieľ Mojmírovce sa teší na Vašu návštevu...




S príchodom jari úzko súvisí aj príchod Veľkej Noci. Veľká noc je sviatok znovuzrodenia, radosti a nádeje... Hovorí náš ďalší partner....


Vychutnajte si spoločné chvíle so svojimi blízkymi v historickom prostredí hotela Château Gbeľany

Vychutnajte si pohodovú atmosféru pobytu, kde máte o všetko postarané. Vychutnajte si vynikajúce jedlo v reštaurácii Belene, ktoré bude určite gastronomickým zážitkom. Strávte čas s blízkymi pri rozmanitých aktivitách, ktoré hotel ponúka. Oddýchnite si vo wellness či objavte okolie pri prechádzkach okolím. Wellness CHATEAU GBEĽANY je útočiskom pre všetkých, ktorí potrebujú relax pre svoje telo i dušu. Uvoľnite sa a doprajte si relax, vyskúšajte niektorú z piatich druhov sáun a na záver si oddýchnite v relaxačnej miestnosti alebo vo vírivke s nádherným výhľadom do anglického parku. 


Práve anglický park, ktorý obklopuje budovu kaštieľa je ideálnym miestom na jarné prechádzky. V tomto období sa po chladných zimných mesiacoch začína príroda prebúdzať a rozkvitajú prvé jarné kvety.  Ak by vám park bol primalý, kaštieľ sa nachádza v malebnom prostredí okolitých hôr, a neďaleko Gbelian sa nachádza aj turisticky Vyhľadávaná Terchová či národný park  Malá Fatra, kde si môžete užiť aktívny oddych s celou rodinou.


Počas veľkonočných sviatkov si môžete vybrať z našej celoročnej ponuky pobytových balíkov ten, ktorý najviac vyhovuje vašim predstavám. 

Príďte si v dni sviatočného voľna oddýchnuť do kaštieľa Château Gbeľany, kde sa o nič nemusíte starať a môžete si naplno užiť prítomný moment. Oslávte sviatky Veľkej Noci trošku inak, na mieste ktoré dýcha históriou a veľkonočnou atmosférou. 



Užite si veľkonočný pobyt v srdci Oravy, v objatí prírody a krásnej historickej architektúry Kaštieľa Kubínyi

Kvalitu služieb a osobný prístup ku každému hosťovi spoznáte hneď pri prvom stretnutí, hovorí vedenie kaštieľa. Počas pobytu sa môžete tešiť na zaujímavé sprievodné aktivity a program spojený s príjemným relaxom, jarnou očistou, chutnou gastronómiou, ale aj symbolickým vítaním jari a nového života.

Aké termíny veľkonočných pobytov sme si pre Vás pripravili? 


27. marca – 1. apríla na 2-4 noci v elegantných a komfortných izbách historického kaštieľa alebo moderného domu de Adda.


Čo Vás počas pobytu v Kaštieli Kubínyi čaká:

• Veľkonočný uvítací nápoj

• Komfortné ubytovanie s raňajkami

• Voňavé prírodné prekvapenie na izbe


• Voľný vstup do bazénu do 15:00 a 1x poobedný vstup do wellness                                             

• Joga | Mindfullness relaxácia a meditácia | Masáže | Muzikoterapia

• Nedeľná pohoda v podobe bohatých veľkonočných raňajok


• Neskorší check-out

• Prehliadka historického kaštieľa s výstavou diel F. Liptáka

• Veľkonočné tradície na Orave | tvorivé dielne pre deti


Kompletný program nájdete na tomto odkaze. Kaštieľ Kubínyi urobí všetko preto, aby ste sa počas Veľkej noci cítili ako v bavlnke..



Veľká noc u Básnika, v Boutique hoteli Hviezdoslav

Chcete zažiť nádherné jarné zobúdzanie prírody a oslavu jari z výhľadom na najkrajšie vrchy Slovenska? Pripravili sme si pre Vás nezabudnuteľný zážitok plný luxusu a pravej veľkonočnej atmosféry  v jedinečnom  Boutique hotely na Slovenku.


Vyberte si pobytový balík Veľká noc v znamení tradícií a toto všetko zažijete práve počas Vášho pobytu u nášho skvelého partnera, v Boutique Hoteli Hviezdoslav v Kežmarku. 



Užite si Veľkú noc s rodinou v Château Bela, kde sa história prepája s luxusom a tradíciami


Vychutnajte si krásne prostredie ďaleko od ruchu veľkomesta, ochutnajte vynikajúce sezónne jedlá a zapojte sa do jarných aktivít pre celú rodinu.

Nechajte prípravu veľkonočného obeda na našich kuchárov a príďte si vychutnať tradičné špeciality počas sviatkov k nám. Nebude chýbať príjemná živá hudba a zábavný animačný program pre deti. Tak poďte a užite si sviatky jari v prekrásnom prostredí nášho partnera - v hoteli Château Bela.



Nechajte sa uniesť atmosférou Veľkej Noci v tých najkrajších zákutiach Slovenska. Bezstarostne si užite bohatý program, gastronomické lahôdky a vynikajúce služby v hoteloch a kaštieľoch, ktoré sme pre Vás vybrali. Ale nielen v tých. Ak Váš obľúbený hotel či kaštieľ chýba, môžete si vybrať a prekliknúť sa na konkrétnu Veľkonočnú ponuku tu.

Bez ohľadu na to, či uprednostňujete relax vo wellness, prechádzky v prírode, alebo tradičné veľkonočné zvyky, naši partneri majú pre Vás pripravené všetko, čo potrebujete na dokonalé sviatky jari. Urobte si túto Veľkú noc nezabudnuteľnou a vychutnajte si ju v spoločnosti svojich blízkych v jedinečnom prostredí plnom histórie, pohody a luxusu.