Darujte zážitok s nádychom histórie

Title image
Prekvapte ich históriou a luxusom: Darčekový poukaz na pobyt v Historických Hoteloch Slovenska a mnoho ďalšieho

V dnešnom uponáhľanom svete, kde sa nám nedarí nájsť dosť času pre seba či svojich blízkych, je snáď najlepším darčekom, ktorý môžeme darovať, zážitok. A čo by mohlo byť lepšie ako darovať ten správny zážitok v mieste, kde sa krása história spája s luxusným oddychom?


Historické Hotely Slovenska sú miestom, kde môžete svojim blízkym či sebe samým darovať cestu do minulosti a zažiť bohatstvo histórie v spojení s moderným luxusom. Zostavte svoj vianočný darčekový zoznam a pripravte sa na prekvapenie, ktoré poteší každého milovníka histórie a luxusu. Z ponuky našich partnerských hotelov vyberáme: 


Darujte si zážitok z historického hotela Château Gbeľany 

Hovorí sa, že najkrajším darčekom je predsa zážitok. Darujte ho sebe i svojim blízkym a doprajte si čas pre seba v krásnom prostredí Château Gbeľany.

A aké sú naše top tipy na zážitkový darček ? 

Doprajte sebe či svojim blízkym čas na spomalenie – darujte  wellness pobyt v CHÂTEAU GBEľANY , celkovo máte na výber zo 4 rôznych typov wellness pobytov, celú ponuku pobytových balíčkov nájdete tu

Darujte oddych a chvíľku pre seba. Poukazom na vstup do wellness centra či masáž nič nepokazíte . 

Pre milovníkov kvalitnej gastronómie a wellnessu odporúčame Romantický večer v kaštieli, ktorý zahŕňa vstup do wellness centra pre 2 osoby ako aj konzum v jednej z najlepších slovenských hotelových reštaurácií – reštaurácii Belene. 


A bonus tip pre nerozhodných: darujte hodnotový poukaz na služby a obdarovaný si už vyberie sám podľa svojich preferencií, na aké služby v hoteli poukaz využije.

Poukazy na balíčky služieb zakúpite cez hotelovú recepciu telefonicky na +421 904 498 533 alebo reception@chateaugbelany.com, kde vám ich ochotne pripravia na mieru. Vybrané balíčky služieb si môžete zakúpiť aj online tu 


Hotel Château Bela spája historický pôvab s výnimočnými službami

A tak vytvára dokonalý únik pre tých, ktorí hľadajú krásu minulosti a luxusný oddych. Nechajte sa zlákať hotelovým SPA, kde si môžete dopriať jedinečnú thajskú masáž, ktorá je prispôsobená vašim preferenciám. To vám zaručí nezabudnuteľný relax a oddych po náročnom dni. Château Bela je ideálnym útočiskom pre tých, ktorí chcú uniknúť rušnému mestskému prostrediu a nájsť pokoj v okolí.


Kulinárska ponuka hotelovej reštaurácie je ideálna aj pre tých najnáročnejších gurmánov, ktorí vyhľadávajú lahodné špeciality a skvelé vína v kombinácii s luxusným ubytovaním v prepychových izbách, kde na vás na konci dňa čaká dokonalý odpočinok.


Pobyt s nádychom histórie je ten pravý tip na obdarovanie

Lámete si hlavu nad tým, čím tento rok prekvapíte pod vianočným stromčekom svojich najbližších?

Pobyt v historickom hoteli je zaručenou istotou, že potešíte každého, kto rád spoznáva históriu. Boutique Hotel Hviezdoslav sa pýši svojim unikátnym vzhľadom, gastronómiou a príjemnou atmosférou.


Darčekové poukazy Vám vystavíme na mieru. Či už je to z vyberaných jedál a chutí, alebo oddychom, kontaktujte recepciu hotela, ktorá pripraví balík podľa vašich predstáv. Navyše , všetky darčekové poukazy majú platnosť 12 mesiacov od vystavenia.



Potešte osobu, na ktorej Vám záleží, či motivujte Vašich obchodných partnerov alebo zamestnancov dovolenkovým zážitkom!

Prekvapte svojho blízkeho a potešte ho darčekovou poukážkou na pobyt v hoteli Most Slávy Trenčianske Teplice. Darčekovú poukážku Vám pripravia v hodnote 30 eur, 50 eur, 100 eur na akékoľvek služby hotela.


Vybrať si môžete aj z poukazov na celoročné pobyty ako aj konkrétne služby (vstup do wellnessu, masáže, reštaurácia a iné doplnkové služby).



Kaštieľ Mojmírovce na každom kroku dýcha históriou

Kedysi patriaci grófovi Huňadymu a jeho rodine vás očarí svojimi príbehmi a ponúkne chvíle oddychu v krásnom prostredí anglického parku. Príďte a presvedčte sa sami, že Kaštieľ Mojmírovce je miestom, kde sa kvalita a elegancia stretáva s históriou. Historické priestory vyžarujú úžasnú energiu, ktorú je ťažké opísať slovami - musíte to zažiť na vlastnej koži.


Darujte sebe, či svojim blízkym pobyt na tomto mieste. Odmeňte sa po dlhom roku. Zrelaxujte vo wellness centre s plaveckým bazénom. Rozmaznajte svoje chuťové poháriky a dajte im príležitosť zažiť ohromujúce chute jedál pripravených s láskou nášho kuchárskeho tímu.

Alebo vyberte sa sem len tak, zarezervujte si izbu a nechajte sa unášať krásou a tajomstvom tohto kaštieľa, ktorý nepochybne dýcha atmosférou minulosti.



Galicia Nueva, zámocký hotel****, nezabudnuteľný pobyt, ktorý si budete pamätať na celý život

Darujte svojim blízkym viac než len pobyt v luxusnom historickom hoteli. Darujte im možnosť prežiť skutočnú cestu do minulosti a zažiť pohodlie a eleganciu v priestoroch, ktoré ukrývajú bohatú históriu spojenú s moderným luxusom.


Pripravené sú pohodlné izby, prvotriedna kuchyňa a starostlivý personál, ktorý sa postará o každý detail vášho pobytu na zámku.
 Možnosť prehliadok historických sál a nádherného parku Vás vtiahne do svojej pôsobivej atmosféry a oddych v antickom wellness s vlastným barom a ponukou miešaných nápojov bude po celom dni povestnou „čerešničkou na torte“.

Hostia si tak môžu vychutnať atmosférou minulosti a zároveň moderný komfort. Uniknite na chvíľu bežnému životu do rozprávky.



Historické hotely sú miestom, kde sa elegancia minulosti stretáva s moderným komfortom. Darovať zážitok v historickom hoteli nie je len obyčajný darček, je to cesta do minulosti a zároveň relax v prostredi plnom histórie a luxusu. Darčekové poukazy na služby týchto hotelov môžu byť tou správnou voľbou pre vašich blízkych alebo obchodných partnerov, ktorých chcete potešiť nezabudnuteľným zážitkom. Každý pobyt v historickom hoteli je príbeh a dobrodružstvo, ktoré si každý bude pamätať na celý život.

Preto neváhajte a darujte túto jedinečnú skúsenosť, ktorá prepojí minulosť a súčasnosť v jednom nezabudnuteľnom balíčku. Viac o darčekových poukážkach Historických Hotelov Slovenska, kde si objednáte jednu poukážku a obdarovaný si potom môže vybrať spomedzi 19 členov - partnerov, je niečo výnimočné a exkluzívne...