Ukončenie projektu: Interaktívna mapa „História na cestách V4“

Title image
„Skúmajte skryté poklady turistických a cestovateľských perál“ V4

S radosťou oznamujeme úspešné ukončenie projektu 'História na cestách V4' (The interactive map ‘History on the V4 Routes’), spoločnú cestu cez kultúrne a historické srdce Poľska, Českej republiky, Slovenska a Maďarska.


Poľský redakčný tím prešiel región, aby pripravil jedinečnú a nezabudnuteľnú cestu (viac o samotnej ceste po Slovensku si môžete prečítať v článku tu), ktorá predstaví bohatú mozaiku histórie, kultúry a prírodných krás týchto krajín.


Ako súčasť projektu 'Skúmaj skryté poklady turistických a cestovateľských perál' (‘Explore hidden treasures of tourist and travel pearls’), financovaného vládami Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenska prostredníctvom Višegrádskych grantov z Medzinárodného vyšehradského fondu, bola vytvorená interaktívna mapa:'História na trasách V4' a 'Rekreácia na trasách V4'. 




Tieto mapy vás pozývajú stať sa súčasťou príbehu, objavovať vybrané skvosty a vytvoriť si vlastné dobrodružstvo cez krajiny V4.

Srdečne ďakujeme každému partnerovi zo Slovenska, ktorý sa s nami vydal na túto cestu, zdieľal svoje zážitky a prispel k živému rozprávaniu príbehu projektu. Teraz je ale rad na vás. Staňte sa aj vy neoddeliteľnou súčasťou tejto historickej cesty: Nechajte sa inšpirovať príbehmi, ktoré vás prenesú v čase. Využite interaktívne mapy a naplánujte si cestu plnú objavov a dobrodružstiev. Navštívte História na trasách V4 a Rekreácia na trasách V4, a objavte miesta, ktoré očaria vašu dobrodružnú stránku.


Podniknite kroky na cestu objavov: Pozývame vás, aby ste so sebou vzali interaktívne mapy a vybrali sa na cestu po stopách histórie a rekreácie po krásach krajín V4. Zdieľajte svoje zážitky, fotografie a príbehy a staňte sa súčasťou komunity, ktorá spoločne objavuje a oživuje históriu V4.