Zažite čaro Vianoc vo výnimočných Historických Hoteloch Slovenska

Title image
Ideálny spôsob ako načerpať atmosféru sviatočného obdobia? Prežite kúzlo Vianoc v Historických Hoteloch Slovenska plných tradície, luxusu a nezabudnuteľného programu.

Blížiace sa sviatočné obdobie nám prináša možnosť zažiť kúzlo Vianoc v niektorom z historických hotelov na Slovensku. Tieto oázy spájajú tradíciu s luxusom, ponúkajú rôznorodé podujatia a vytvárajú atmosféru plnú mágie, ktorá priláka návštevníkov do svojich náručí. Veď posúďte sami - z ponuky našich hotelov vyberáme: 


Zažite čaro Vianoc – na vianočných trhoch s kultúrnym programom  v parku Château Gbeľany

Zažite čaro Vianoc v parku Château Gbeľany –  práve prvú adventnú nedeľu - 3.12.2023 vám okrem tradičných vianočných trhov s remeselnými výrobkami, voňavým vianočným punčom a teplými chuťovkami do ruky spríjemní aj kultúrny program s nádychom Vianoc – a bude sa rozsvecovať  stromček a príde aj Mikuláš !


Vianočné trhy v parku kaštieľa otvoria už o 15:00. Vstup bude možný od kostola bočnou bránou, a tu sa zároveň bude uhrádzať aj vstupné (3€ dospelá osoba, 2€ dieťa do 11,99 roka, a dieťa do 5,99 roka zadarmo)


Na vianočných trhoch v  Château Gbeľany nájdete všakovaké remeselné výrobky, ktoré si budete môcť zakúpiť priamo v stánkoch, uvidíte aj ukážky remeselnej tvorby a pre deti s rodičmi budú pripravené tvorivé workshopy.


Neskoršie popoludnie a večer vám spríjemní hudba i tanec. V rámci kultúrneho programu sa môžete tešiť na vystúpenia folklórneho súboru Bylinky, folklórnych skupín Hajov a Hajovček ako aj speváckych zborov Brioso a Briosino. Vystúpi aj známe sláčikové zoskupenie Adventure Strings.


Spestrite si predvianočný čas a nenechajte si ujsť toto zaujímavé podujatie s vianočnou atmosférou v Château Gbeľany.




Arcadia Boutique hotel Vás srdečne pozýva vychutnať si vianočnú atmosféru v samotnom srdci Bratislavy

Vstúpte a odhaľte očarujúci interiér s arkádovými chodbami a nádherným vitrážovým stropom prinášajúcim jedinečnú atmosféru spojenia histórie z 13teho storočia s luxusom dnešnej doby.


Pohodlné postele, oddych v súkromnom wellness, bohaté raňajky, romantická atmosféra a k tomu priateľský personál, ktorý zabezpečí aby ste sa cítili kráľovsky. Na záver dňa si môžete vychutnať pohár lokálneho vína a partičku šachu v našom útulnom bare. 

Obdarujte svojich blízkych vianočnou poukážkou na pobyt a relax v historickej Arcadii. 



Kaštieľ Mojmírovce: Vianočný relax a oslnivý Silvester na jednom mieste

Vianočné obdobie je ideálnym časom na relaxáciu, oddych a posilnenie vzťahov – či už rodinných alebo tých pracovných. Ak hľadáte miesto, kde môžete zažiť túto kombináciu alebo plánujete usporiadať ešte vianočný, (či) novoročný večierok na úspešne zakončenie biznis roka, Kaštieľ Mojmírovce je tou ideálnou voľbou.


Oslávte posledný deň v roku v kruhu najbližších. Užite si tento večer, Silvester, so živou hudbou, výborným trojchodovým menu a privítajte Nový rok pod ohňostrojom vysvietenou oblohou. 


Znásobte zážitok Silvestrovskej noci pobytom v Kaštieli Mojmírovce. Doprajte si ubytovanie v pohodlných izbách, nočné kúpanie, oddych vo wellness a vychutnajte si novoročné raňajky. Nechajte sa hýčkať pri relaxačnej masáži. Skombinujte pohodu s eleganciou a strávte nezabudnuteľný silvestrovský pobyt práve tu. 



Boutique Hotel Hviezdoslav: Vianočná pohoda a lokálna elegancia

Počas Vianoc tradične oslavujeme a obdarúvame sa. Existuje lepší spôsob, ako si užiť vianočnú atmosféru a užiť si predvianočné obdobie? Boutique Hotel Hviezdoslav  Vám splní všetky tieto priania.


Počas víkendov si môžete vychutnať Vianočné popoludnia u Básnika, kde sa zahrejete skvelým vianočným punčom či likérom. Taktiež bude k dispozícii mini trh, kde si môžete zakúpiť produkty od miestnych výrobcov.



Vianočné radosti v nádhernej atmosfére: Château Bela

Blíži sa najkrajšie obdobie roka a s ním prichádza i čas na príjemné posedenie s kolegami či obchodnými partnermi. Château Bela so svojou bohatou históriou a nádhernými priestormi poskytuje ideálne prostredie pre vašu vianočnú oslavu.


Doprajte svojim kolegom či partnerom výnimočný zážitok. 🎁 Tešíme sa na organizáciu Vášho vianočného večierka, ktorý prekročí vaše očakávania!✨


Pozvite si vianočné radosti do života...

Výber historických hotelov je široký, ponúka rôznorodé aktivity a programy, aby ste mohli svoje sviatočné obdobie prežiť v nezabudnuteľnej atmosfére. Od vianočných trhov a kultúrnych podujatí až po luxusné Silvestrovské pobyty. Každý z týchto hotelov prináša niečo špeciálne. Nechajte sa uniesť atmosférou Vianoc a oslávte túto špeciálnu dobu v historickom štýle a s eleganciou, ktorú tieto hotely ponúkajú.